Homepage  / Articole

Pe cine a slăbit nutriţionista Cornelia Marin de la Prima

Pe cine a slăbit nutriţionista Cornelia Marin de la Prima

de Redactia Tvmania

Nutriţionista Cornelia Marin a făcut minuni cu oamenii obişnuiţi la emisiunea “Ajutor! Vreau să slăbesc!” de la Prima TV. De altfel, la sfaturile acesteia au apelat şi diverse celebrităţi de la noi, a dezvăluit ea în revista “TVmania” care apare pe piaţă luni, 11 martie.

Nutriţionista Cornelia Marin, gazda emisiunii “Ajutor! Vreau să slăbesc!” de la Prima, crede într-un stil de viaţă sănătos şi nu în diete minune. Aceasta este prima regulă pe care o aplică oamenilor obişnuiţi care au venit la emisiunea de la Prima.

Cornelia crede că oricare dintre noi poate scăpa de kilogramele în plus doar dacă îşi doreşte cu adevărat: “Dacă nu eşti motivat, probabil vei renunţa repede.”

De altfel, mai multe vedete autohtone au ascultat, la un moment dat, de sfaturile Corneliei Marin, indiferent dacă au vrut să slăbească sau să se întreţină: “Vedetele cu care am comunicat pe partea de nutriţie sau detoxifiere au fost: Andreea Bănică, Claudia Pavel, Răzvan Popescu, Amalia Năstase, Ioana Băsescu, Roxana Iliescu, Adina Buzatu, Adriana Bahmuţeanu, Andreea Raicu, Daniela Nane, Iulia Vântur, Raluca Lăzăruţ, Lili Sandu, Cazimir Ionescu, Maria Păuna, Daciana Sârbu”, ne-a spus nutriţionista.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton