Homepage  / Telenovele

„Pe firul iubirii”, o nouă telenovelă la Pro 2. Când începe

„Pe firul iubirii”, o nouă telenovelă la Pro 2. Când începe
8

de Anda Dincă,

Pro 2 difuzează începând cu 6 ianuarie telenovela „Pe firul iubirii” (“Diseñando tu amor”), o producție Televisa 2021, care îi are în rolurile principale pe Gala Montes și Juan Diego Covarrubias. 

Telenovela „Pe firul iubirii”, care are marea premieră la Pro 2 pe 6 ianuarie, de la ora 18.00, a fost difuzată în Mexic anul trecut și are 120 de episoade. Producția este adaptarea mexicană a serialului brazilian “Meu Amor’, care în 2010 a câștigat premiul Emmy International pentru “Cea mai bună telenovelă”. 

În distribuția telenovelei “Pe firul iubirii”, veți regăsi actori cunoscuți precum Sergio Goyri (“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”), Osvaldo de León (“Dragoste și ură”), Martha Julia (“Pe tărâmul dorinței”), María Sorté (“Un celibatar învins”) sau Daniela Álvarez (“Legea iubirii”), dar și nume mai puțin cunoscute ca Ana Belena (“Sangre de mi tierra”), Gala Montes, Juan Diego Covarrubias și Ale Müller (“Guerra de ídolos”).

În centrul poveștii se află Valentina (Gala Montes), o tânără care visează să reușească în lumea modei și care lucrează într-o fermă deținută de familia lui Ricardo Manríque de Castro (Chris Pazcal), iubitul ei.

Acesta o face să creadă că o va ajuta să-și îndeplinească visul de a se afirma ca designer, dar în realitate vrea doar să profite de ea și să pună pe numele ei niște bani pe care vrea să-i fure de la tatăl său Armando Manrique de Castro (Marco Muñoz).

Un accident de avion schimbă însă destinele tuturor, căci Ricardo își pierde memoria, dispare și este presupus mort. Valentina și sora ei, Nora (Ale Müller), pleacă astfel să-și încerce norocul în Ciudad de Mexico.

Aici, ele îl întâlnesc pe Claudio (Juan Diego Covarrubias), un nobil avocat care îi ajută pe membrii comunității sale cu problemele juridice cu care se confruntă.

Valentina și Claudio se îndrăgostesc, însă Nora va face tot posibilul să-l cucerească pe Claudio și să-i despartă. În același timp, Ricardo va reapărea în viața Valentinei cu scopul de recupera banii care îi trecuse pe numele ei.

Protagonista va lupta atât pentru noua ei iubire, cât și pentru a deveni un nume cunoscut în lumea modei. Iar cea care o va ajuta să-și îndeplinească visele va fi Helena (Ana Belena).

Gala Montes, o tânără actriță care promite mult

Gala Montes, cea care dă viață Valentinei, și-a început cariera în actorie la doar 6 ani, în 2007, cu un rol în serialul “La niñera”.

gala-montes-269607926_654455375583478_4963855422002254806_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ulterior a obținut roluri în producții de succes precum “En otra piel”, “El señor de los cielos” și “La mexicana y el güero”. Rolul din “Pe firul iubirii” este primul de protagonistă.

“Propunerea de a juca în acest serial a venit din partea unor oameni (producător, scenarist, regizor) care iubesc femeile, iar asta se reflectă în povestea serialului”, a declarat Gala Montes pentru lasestrellas.tv.

Actrița a povesit că și-a iubit mult personajul: “Ar trebui să învățăm cu toții ceva de la Valentina, cum să iubești și să nu aștepți nimic în schimb”.

Mai mult ea a găsit în mama ei și „în femeile care o înconjurau” exemplul puterea și curajul de care trebuia să dea dovadă pe micile ecrane.

„Mă identific cu Valentina este o femeie care nu renunță. Toată puterea pe care mi-a insuflat-o mama mea am pus-o în ea. Nu este o victimă a vieții, este o femeie care abordează problemele în cel mai bun mod posibil”, spune actrița mexicană despre rolul ei, citată de milenio.com.

Gala este pasionată și de muzică, nu doar de actorie (intereptează melodia de pe genericul de început al telenovelei, “Un amor a la medida”).

La cei 21 de ani ai ei a intrat și în afaceri, are propriul brand de produse de îngrijire a pielii, fiind în același timp amabasadoare a unei fundații care luptă împotriva cancerului la sân (asta după ce mama ei a învins această boală).

În 2021 Gala a făcut parte și din show-ul “¿Quién es la máscara?”, varianta mexicană a emisiunii de divertisment “The Masked Singer”. Anul acesta actrița mexicană își dorește să plece la Los Angeles să-și încerce norocul într-o producție americană. 

Juan Diego, un tătic fericit

Cu două luni înainte de a începe filmările la telenovela “Pe firul iubirii”, în noiembrie 2020, actorul Juan Diego Covarrubias (34 de ani) a devenit tatăl unei fetițe.

“Renata (n.r. – Soția) și Renatita (n.r. – Fiica) sunt motivele pentru care care mă trezesc dimineața cu un zâmbet. Uneori poți veni acasă de la filmări obosit, nemâncat și începe copilul să plângă. Însă când îți zâmbește, zici adio stres, adio oboseală”, a povestit el, citat de lasestrellas.tv.

Juan Diego și partenera sa Renata Haro s-au căsătorit pe 24 iulie 2021, iar în aceeași zi au sărbătorit și botezul fetiței lor.

Pe micile noastre ecrane actorul a fost văzut în telenovelele “Teresa”, “Să învingi durerea”, “Mă declar vinovată” și “Pentru că te iubesc”.

Juan-Diego-Covarrubias-266946057_455695629247842_1110218270193010575_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton