Homepage  / Vedete străine

Un alt membru al familiei regale ar călca pe urmele Prințului Harry. Ce decizie radicală ar fi luat Prințesa Eugenie

Un alt membru al familiei regale ar călca pe urmele Prințului Harry. Ce decizie radicală ar fi luat Prințesa Eugenie
7

de Roxana Mirea,

Eugenie de York ar putea fi protagonista propriului ei "Megxit", având în vedere zvonurile că se va muta în California. Cei doi ar fi interesați de casele din Montecito, cartierul exclusivist în care locuiesc prințul Harry și Meghan Markle.

Prințesa Eugenie de York ar plănui să se mute în California

Ducele și ducesa de Sussex s-ar putea să nu fie singurii membri ai familiei regale britanice care trăiesc în Statele Unite. Eugenie de York și soțul ei, Jack Brooksbank, care au anunțat recent că așteaptă al doilea copil, s-ar putea muta în California și mai exact în cartierul Montecito, unde s-au stabilit Harry și Meghan.

Cea de-a doua fiică a prințului Andrew ar fi primit informații de la prințul Harry și Meghan Markle despre casele din zona lor și despre cele din apropiere, în zona West Hollywood din Los Angeles. Prințesa Eugenie ar fi plănuit să închirieze o casă în California înainte de a face pasul spre cumpărare, a relatat Daily Mail.

Prințesa Eugenie a mai locuit în SUA între 2013 și 2015, când a lucrat pentru casa de licitații Paddle 8 din New York. Deocamdată, cuplul și fiul lor August, în vârstă de doi ani, fac naveta între Marea Britanie și Portugalia, unde Jack lucrează în domeniul dezvoltării imobiliare, iar compania sa, Discovery Land Company, are numeroase proprietăți în SUA.

Service d’action de grâce en hommage au prince Philip, duc d’Edimbourg, à l’abbaye de Westminster à LondresIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În plus, nu este surprinzător că cei doi vor să se mute aproape de Ducii de Sussex. Prințesa Eugenie este cea mai apropiată verișoară a lui Harry și singurul membru al familiei regale britanice despre care se știe că i-a vizitat la casa lor din Montecito. Mai mult, Eugenie și Jack au fost primii care au întâlnit-o pe Meghan, după cum povestește prințul în „Rezervă”, cartea sa autobiografică.

Potrivit ziarului britanic, această posibilă schimbare de decor ar avea loc după nașterea celui de-al doilea copil al lui Eugenie. Anunțul sarcinii a fost făcut chiar de prințesă, cu o fotografie în care August sărută burtica mamei sale. „Suntem foarte entuziasmați să anunțăm că în această vară va exista un nou membru al familiei noastre”, a spus ea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton