Homepage  / Vedete străine

Pe urmele tatălui! Fiica lui Dwayne Johnson a debutat în wrestlingul profesionist

Pe urmele tatălui! Fiica lui Dwayne Johnson a debutat în wrestlingul profesionist
7

de Cătălina Matei,

Fostul luptător de wrestling care a devenit înte timp unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood este un tătic tare mându. Fiica sa cea mare, Simone, îi calcă pe urme. Nu în actorie, ci în sport căci tânăra în vârstă de 21 de ani tocmai și-a făcut debutul în wrestling profesionist.

Simone Johnson, prima fiică a lui Dwayne „The Rock” Johnson, în vârstă acum de 21 de ani și-a anunțat intenția de a începe o carieră în wrestling încă de acum doi ani. Fiica celebrului actor  a semnat cu WWE Next în urmă cu doi ani, însă abia acum și-a anunțat numele de scenă și e pregătită să urce în ring, potrivit Daily Mail.

Simone și-a ales numele de scenă Ava Raine și face parte din grupul de wrestleri intitulat Schism. De altfel, este singura fată din grup.

Dragostea pe care mi-a oferit-o Schism sfidează orice noțiune preconcepută despre cine ar trebui să fiu. Această familie mă completează. Eu sunt Ava Raine„, a spus fiica lui Dwayne atunci când a urcat pe scenă și a renunțat la mască. Tânăra a postat pe contul său de Instagram o imagine de la eveniment.

“În primul rând, ce onoare că fiica mea vrea să-mi calce pe urme. Asta sună a clișeu, dar și mai important este că ea vrea de fapt să-și croiască propriul drum”, spunea  Dwayne Johnson despre fiica sa în februarie 2020, după ce aceasta a semnat contractul cu cei de la WWE Next.

În același timp, Simone nu calcă doar pe urmele tatălui său, ci și pe cele ale bunicului și străbunicului deopotrivă. Astfel, bunicul Rocky Johnson și străbunicul „Înaltul șef” Peter Maivia au fost și ei figuri importante în lumea wrestlingului.

Simone este primul copil al lui Dwayne și singurul copil al lui Dany Gracia, producător și fondator The Gracia Companies.

The ‘Skyscraper’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dwayne “The Rock” Johnson mai are alte două fiice: Jasmine, în vârstă de șase ani, și Tiana, în vârstă de patru ani, din căsnicia cu Lauren Hashian.

Dwayne Johnson face echipă cu „Superman”

După ce „Adam întunecatul”, lansat pe 21 octombrie, a încasat în weekend 140 de milioane de dolari la nivel global (ajungând în momentul de față la un total de 209 milioane de dolari), este limpede că vom vedea și un al doilea film cu Dwayne Johnson în chip de anti-erou. Noutatea este că în această estimată continuare i se va alătura și Henry Cavill, care va relua rolul lui Superman, scrie deadline.com.

Dintr-un teaser deja postat pe Instagram, s-a aflat că Superman va apărea alături de Adam Întunecatul într-un viitor film. Știrea nu este deloc o surpriză, de vreme ce Deadline anunțase încă din 2020 întâlnirea celor doi supereroi într-un al doilea film.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton