Homepage  / Vedete româneşti

Pe urmele tatălui! Radu Ștefan Bănică se pregătește să lanseze primul său single. Ce spune Ștefan Bănică jr.

Pe urmele tatălui! Radu Ștefan Bănică se pregătește să lanseze primul său single. Ce spune Ștefan Bănică jr.

de Cătălina Matei,

Primul născut al lui Ștefan Bănică jr. duce mai departe talentul moștenit din familie. Actor cu acte-n regulă, Radu Ștefan Bănică se pregătește să-și lanseze oficial primul său single.

După ce a demnostrat că are talent și la muzică, în urma participării sale în show-ul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, Radu Ștefan Bănică va intra oficial în industria muzicală românescă. Tânărul actor va lansa pe 26 iulie primul său single, piesa „Tu”.

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Radu Ștefan Bănică a dat câteva detalii despre primul său single. Întrebat dacă piesa a trecut prin filtrul tatălui său, Ștefan Bănică jr., tânărul absolvent de UNATC a răspuns afirmativ: „A trecut!”.

 „Am compus-o eu împreună cu niște oameni super talentați… cu Andrei Bănuță, cu Sârbu Damiana și cu Andi Horja. N-are cum să nu te scoată la dans!”, a mai spus Radu Ștefan în emisiunea „La Măruță”.

Radu Ștefan Bănică, în clipul Elenei Gheorghe

După ce s-au înțeles de minune la pupitrul juriului din emisiunea „Vedeta familiei”, de la TVR 1, Radu Ștefan Bănică și Elena Gheorghe au colaborat și la unul dintre clipurile recent lansate de artistă.

Este vorba despre „Ochelarii de soare”, o poveste audio și video despre nostalgia și măștile de care avem nevoie pentru a ieși învingători din întâmplări de viață melancolice. Iar Elena a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său de emisiune, ba chiar l-a asemănat cu celebrul Alain Delon.

Pe tot parcursul înregistrărilor, la studio, în capul meu rula un soi de film nostalgic, de cinema românesc sau franțuzesc din anii ‘60. Apoi a fost o serie de coincidențe care m-au încurajat să explorez și mai mult această idee. În primul rând, Radu Ștefan Bănică, colegul meu, pe care de câte ori îl văd nu încetez să mă minunez de cât de talentat, carismatic și absolut special este, iar asemănarea lui cu Alain Delon e fantastică. Apoi sunt toate trendurile astea din modă și lifestyle, care ne aruncă spre anii ‘60, ‘70 și acum vreo două luni mi-a căzut în mână și un articol care vorbea despre ochelarii de soare care au ajuns să devină accesorii populare exact în acea decadă din secolul trecut. Așa că n-am avut cale de-ntors și am creat pentru piesa asta o poveste vizuală nostalgică, o poveste de flirt melancolic între personajul meu și cel interpretat de Radu, într-un decor 60s și cu abordări cinema inspirate de filme cu Alain Delon și Romy Schneider și de Margareta Pâslaru în «Un film cu o fată fermecătoare», a spus atunci Elena Gheorghe.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton