Homepage  / HBO

Serialul HBO Max „Peacemaker”, cu John Cena, va avea și sezonul doi

Serialul HBO Max „Peacemaker”, cu John Cena, va avea și sezonul doi

de Andreea Hentea,

Popularul serial „Peacemaker”, una dintre producțiile pe care le vom vedea în curând pe platforma HBO Max, a primit undă verde și pentru al doilea sezon, scrie deadline.com. 

Serialul „Peacemaker”, creat de James Gunn, este un spin-off (în cheie comică și de aventuri) al seriei „The Suicide Squad”, lansată în 2016. Cele opt episoade din primul sezon îl urmăresc pe Christopher Smith, alias Peacemaker (John Cena), proaspăt întors acasă după ce a făcut parte din echipa de super-ticăloși periculoşi din „Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă” / „The Suicide Squad” (2021), regizat tot de James Gunn. 

Povestea îl urmărește pe antieroul Peacemaker după ce a fost în compania lui Harley Quinn (Margot Robbie), Rick Flag (Joel Kinnaman), Sol Soria (Alice Braga), Blackguard (Pete Davidson) și căpitanul Boomerang (Jai Courtney), toți strict supravegheați de dura Amanda Waller (Viola Davis) și după ce și-a revenit din confruntarea cu necruțătorul Bloodsport (Idris Elba). Acesta se întoarce acasă, doar pentru a constata că libertatea sa are un preț.  

Peacemaker își formează o echipă alături de care să acționeze, dar aceasta e subminată de suspiciune și de tensiuni. Ei au o misiune specială de a elimina un grup de suspecți numit „Fluturii”, care reprezintă o amenințare pentru oameni, dar curând totul o ia razna.

În plus, Peacemaker trebuie să facă față complicatei relații cu tatăl său, Auggie Smith (Robert Patrick), un tip dur și încăpățânat, cu convingeri rasiste. 

John Cena joacă în serial alături de Robert Patrick (cei doi, pe post de tată și fiu, au unele dintre cele mai convingătoare scene), Dannielle Brooks, Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji, Jennifer Holland, Steve Agee, Annie Chang, Lochlyn Munro și Dee Bradley Baker.  

Sezonul doi „Peacemaker” a venit rapid

Tot James Gunn va regiza și va scrie toate episoadele pentru al doilea sezon, care tocmai a primit undă verde, dată fiind priza sa la public. James Gunn și John Cena, vedeta serialului, tocmai au anunțat știrea pe rețelele de socializare, după ce Gunn declarase deja, în cadrul podcastului „Hero Nation”, găzduit de Deadline, că sunt șanse mari pentru ca un al doilea sezon să fie difuzat de platformă. 

Sarah Aubrey, șefa departamentului de producții originale a HBO Max, a declarat: „James Gunn se afirmă din nou cu «Peacemaker». El a preluat acest personaj, jucat de inimitabilul John Cena, și a creat un serial excelent, în același timp palpitant, hilar și sincer, prezentând un grup de inadaptați care trăiesc într-o lume a superputerilor. Fiind prima producție din universul DC difuzată de HBO Max, suntem încântați că publicul i-a dat producției o nouă șansă”. 

Tot legat de „Peacemaker”, James Gunn a declarat (în cadrul aceluiași podcast „Hero Nation”): „În prezent lucrăm la o nouă producție pentru televiziune conectată la acel univers, despre care nu pot să spun decât că nu va fi o comedie, ca «Peacemaker»”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton