Homepage  / Vedete străine

Pedro Pascal, adevărul despre relația cu Bella Ramsey, colega lui din The Last of Us. Cum se înțeleg în realitate

Pedro Pascal, adevărul despre relația cu Bella Ramsey, colega lui din The Last of Us. Cum se înțeleg în realitate
8

de Roxana Mirea,

Pedro Pascal și Bella Ramsey sunt protagoniștii din serialul „The Last of Us”, iar pe micul ecran au o relație asemănătoare uneia dintre un tată și fiica lui. Într-un interviu recent, Pedro Pascal a dezvăluit cum se înțelege în realitate cu Bella Ramsey, în vârstă de 19 ani.

Pedro Pascal, despre Bella Ramsey, colega lui din The Last of Us

Protagoniștii din „The Last of Us”, Pedro Pascal și Bella Ramsey, se înțeleg de minune, atât pe ecran, cât și în viața reală. Într-un segment recent al emisiunii Actors on Actors cu Steven Yeun de la Variety, Pascal – care îl interpretează pe Joel – a vorbit laudativ despre Ramsey, care joacă alături de el în rolul lui Ellie, în aclamatul serial HBO, potrivit People.

Pedro Pascal, în vârstă de 48 de ani, a recunoscut că, la început, i s-a părut descurajant să lucreze la un proiect atât de intens cu Ramsey, în vârstă de 19 ani, care avea doar 17 ani când au început filmările. „Cât de înspăimântător a fost să știi că te duci să trăiești o experiență de 12 luni departe de casă – cu un adolescent”, i-a spus el lui Yeun.

Dar, a adăugat rapid Pascal, și-a dat seama imediat și că Ramsey este o persoană foare OK. Nu aș fi putut spera la o adolescentă mai ancorată, mai generoasă și mai atentă. Și nu vreau să spun asta într-un mod condescendent”, a împărtășit el. „M-am bazat pe Bella pentru o mare parte din această experiență. Amândoi eram speriați și timizi, dar Bella m-a inspirat să fiu matur în această privință.”

Chiar nu cred că am mai întâlnit pe cineva ca Bella”, a continuat vedeta din „The Mandalorian”. „A scos tot ce e mai bun din mine ca persoană.”

„The Last Of Us” (2023)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Acea chimie a existat imediat”

„The Last of Us” este o adaptare a jocului video Naughty Dog din 2013 cu același nume. Acțiunea din serial are loc în timpul unei Americi post-apocaliptice afectate de o infecție fungică care îi face pe oameni să se transforme în creaturi asemănătoare cu zombie. Joel este însărcinat să o escorteze pe Ellie, care este imună, prin țară în speranța că ea poate fi leacul. Deși au un început dificil, cele două personaje formează treptat o relație apropiată de tip tată-fiică.

Ramsey a declarat pentru GameRant.com că relația cu Pascal a fost de fapt o „paralelă frumoasă” cu relația lui Ellie cu Joel, explicând că nici măcar nu au avut ocazia să se întâlnească înainte de a începe filmările pentru serial. (Ambele vedete au jucat în „Game of Thrones”, dar personajul lui Pascal, Oberyn Martell, a fost ucis înainte ca Ramsey să se alăture distribuției, două sezoane mai târziu).

„Acea chimie a existat imediat și a crescut și s-a dezvoltat odată cu Joel și Ellie. Pe măsură ce relația lor s-a dezvoltat, s-a dezvoltat și relația noastră”, a spus Bella Ramsey.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton