Homepage  / Vedete străine

Pedro Pascal, despre momentele grele de la începutul carierei. Primea bani de la prieteni ca să aibă ce mânca

Pedro Pascal, despre momentele grele de la începutul carierei. Primea bani de la prieteni ca să aibă ce mânca
9

de Roxana Mirea,

Poate că Pedro Pascal reprezintă una dintre cele mai mediatizate vedete de la Hollywood – având în vedere rolurile demne de luat în seamă din "The Last of Us" și "The Mandalorian" - dar a fost o vreme când era un actor care se depindea de ajutorul financiar al prietenilor.

Pedro Pascal primea bani de la prieteni ca să aibă ce mânca

Într-un nou articol de copertă pentru Esquire, Pedro Pascal și Sarah Paulson vorbesc despre cele trei decenii de prietenie și își amintesc momentul în care Paulson i-a dat bani lui Pascal „ca să se hrănească”.

A vorbit despre asta în public, dar au fost momente în care îi dădeam diurna mea de la o slujbă la care lucram pentru ca el să aibă bani să se hrănească”, spune Paulson.

„În acei ani, mergeam mereu la filme”, spune Paulson, „și ne pierdeam în ele. Cred că erau lucruri de care voiam să evadăm mental, emoțional, spiritual.”

Cei doi prieteni s-au cunoscut în 1993, când amândoi erau studenți la Școala de Arte Tisch din cadrul Universității din New York. După facultate, Pascal s-a mutat la Los Angeles și a obținut roluri minore în producții TV în „Buffy the Vampire Slayer”, „Touched by an Angel” și „Undressed”. Cu toate acestea, se lupta să se întrețină financiar și începea să renunțe la visul său de a reuși în industrie.

pedro-pascal-despre-momentele-grele-de-la-inceputul-carierei.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Reflectând la această perioadă a vieții sale și la disperarea pe care o trăia, Pascal spune: „Am murit de atâtea ori. Viziunea mea era că, dacă nu aveam o expunere majoră până la 29 de ani, totul se termina, așa că reajustam constant ce înseamnă să-mi dedic viața acestei profesii și renunțam la ideea că va arăta așa cum credeam că va arăta când eram copil. Au fost atât de multe motive bune pentru a renunța la această iluzie.”

Acum, Pascal are multe motive să fie încântat. Pe lângă rolurile sale din The Last of Us și The Mandalorian, viitorul scurtmetraj al lui Pascal va avea premiera luna viitoare la Festivalul de Film de la Cannes 2023.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton