Homepage  / Vedete

Pedro Pascal din „Urzeala tronurilor” în „Narcos”: „Nu avem nevoie de dragoni, avem cocaină”

Pedro Pascal din „Urzeala tronurilor” în „Narcos”: „Nu avem nevoie de dragoni, avem cocaină”

de Redactia Tvmania

Intrigile din palatele din Westeros și viața din cartelele de droguri columbiene sunt diametral opuse? Nu chiar. Pedro Pascal, fostul actor din „Urzeala tronurilor”, demonstrează asta în „Entertainement Weekly”, de unde aflăm că el îl interpretează pe Javier Pena, un agent mexican al DEA, implicat în prinderea lui Pablo Escobar, în serialul „Narcos”.

Prințul Oberyn Martell din sezonul 4 din „Game of Thrones”, actorul Pedro Pascal se reîntoarce în televiziune în noul serial de 10 episoade produs de Netflix, „Narcos”, în care Wagner Moura („Elysium”) îl interpretează pe Pablo Escobar.

Pedro Pascal

„Cele două personaje ale mele sunt comparabile. De altfel «Urzeala tronurilor» se poate inspira foarte bine din istoria columbiană, din războiul prin care a trecut țara”, spune actorul.

Și continuă comparația între cele două seriale: „Cel mai important este capturarea grandorii naturii care ne înconjoară. În «Urzeala tronurilor», am filmat în Croația și mi se părea că peisajul din jurul nostru era generat pe calculator. Pentru «Narcos», este la fel, ceea ce vedeți în serial este realitatea”.

Dar chiar dacă sunt asemănări, Pedro Pascal recunoaște că sunt și diferențe majore: „Nu avem dragoni, avem cocaină”.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U7elNhHwgBU[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton