Homepage  / Vedete străine

Pedro Pascal, starul din Last of Us, va juca în Gladiator 2. Cine mai face parte din distribuție

Pedro Pascal, starul din Last of Us, va juca în Gladiator 2. Cine mai face parte din distribuție
8

de Roxana Mirea,

Poate că Pedro Pascal reprezintă una dintre cele mai mediatizate vedete de la Hollywood – având în vedere rolurile demne de luat în seamă din "The Last of Us" și "The Mandalorian" - iar acum Pedro Pascal este pregătit să i se alăture lui Paul Mescal în "Gladiator 2".

Pedro Pascal va juca în „Gladiator 2”

Rapoartele sugerează că Pedro Pascal – care a uimit pe covorul roșu de la Met Gala 2023 – se află în stadiul final al discuțiilor pentru a se alătura distribuției din „Gladiatorul 2” al lui Ridley Scott. Acesta va juca alături de Barry Keoghan, Denzel Washington și Connie Nielsen, potrivit entertainment.ie.

Paul Mescal va fi Lucius în Gladiator 2

Paul Mescal îl va interpreta pe adultul Lucius, care este nepotul împăratului Commodus, interpretat de Joaquin Phoenix în „Gladiator”, filmul premiat cu Oscar în 2000. Rolul lui Pascal nu este încă cunoscut, dar cu siguranță actorul are experiență în luptă, având în vedere rolurile sale anterioare, printre care cel al prințului Oberyn Martell în „Game of Thrones” și cel de vânător de recompense în „The Mandalorian”.

2023 Costume Institute Benefit Gala held on May 1, 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Deadline a relatat că HBO este nerăbdător să îl ia pe Pedro Pascal pentru sezonul 2 din „The Last of Us”, dar că oportunitatea de a juca în „Gladiator 2” a fost prea tentantă. De asemenea, se zvonește că Djimon Hounsou va juca în film, dar informația nu a fost încă confirmat.

„Gladiator 2” urmează să fie lansat în noiembrie 2024.

Russell Crowe nu va juca în „Gladiator 2”

Russell Crowe a vorbit despre continuarea filmului „Gladiator”. Actorul, care a câștigat un Oscar pentru rolul său din „Gladiator”, nu face parte din continuarea filmului și se declară „puțin gelos”.

Adică, uite, singurul lucru pe care îl simt cu adevărat în legătură cu asta este o ușoară gelozie. Pentru că eram un bărbat mult mai tânăr, evident, și a fost o experiență uriașă în viața mea”, a declarat Crowe într-un interviu pentru Collider. „Este ceva care mi-a schimbat viața, într-adevăr. A schimbat modul în care oamenii mă priveau pe mine și profesia mea și, știți, am fost foarte norocos să fiu implicat în multe filme mari, dar picioarele din acel film sunt incredibile.”

Gladiator (2000) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Crowe a continuat: „Iată, suntem în 2023, iar noi am făcut acel film în 1999. Vă garantez că, undeva în lume, în această seară, Gladiator va fi difuzat la un post de televiziune, la o oră de maximă audiență. Și nu întotdeauna ai parte de o astfel de longevitate cu fiecare film pe care îl faci, așa că, evident, ocupă un loc special în inima mea.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton