Homepage  / Știri

“Cel ales” a intrat în competiția oficială a Festivalului de Film de la Tiburon

“Cel ales” a intrat în competiția oficială a Festivalului de Film de la Tiburon

de Redactia Tvmania

Filmul “Cel ales”, regizat de Cristian Comeagă, a fost selectat pentru a participa la a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Tiburon, care va avea loc între 9-17 aprilie.

Pelicula, care îi are în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte, va fi lansată în cinematografele din România pe 24 aprilie.

CEL ALES - Laura Cosoi  Bogdan Stanoevici (3)

Povestea filmului începe în anii ’80, când domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate şi la familie. După toate acestea, acţiunea se mută în prezent, când domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o mașină printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu 30 de ani în urmă.

CEL ALES - Olimpia Melinte  Nicodim Ungureanu

“Filmul e în egală măsură brutal și delicat, agreabil și tulburător. Nu e povestea adevărată a unui individ, ci un mozaic din cioburi de povești, toate adevărate. Sper să aducă un nod în gât celor care-l vor vedea”, a declarat Cristian Comeagă, care a mai regizat, în 2010, “La bani, la cap, la oase”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=akUZQ4q-3xc[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton