Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pelin Karahan îşi face debutul în „Suleyman Magnificul”

Pelin Karahan îşi face debutul în "Suleyman Magnificul"

de Redactia Tvmania

Actriţa Pelin Karahan, care din 3 septembrie va putea fi admirată la Kanal D în serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, s-a pregătit intens pentru rolul fiicei marelui sultan.

Pelin o interpretează pe Mihrimah Sultan (fiica lui Suleyman şi a sultanei Hurrem) din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”. Actriţa de 29 de ani a povestit cât de mult s-a pregătit pentru rol şi ce a însemnat pentru ea să joace în acest serial.

“Mihrimah Sultan a fost o figură importantă în istoria Imperiului Otoman. M-am documentat bine cu privire la viaţa eroinei mele. Mihrimah a fost o femeie puternică. Ea putea obţine tot ce îşi dorea, iar acest lucru se datora statutului ei de fiică de sultan. Mihrimah s-a folosit de această poziţie oriunde: în dragoste, în chestiuni politice, în familie. Bănuiesc că a moştenit acest lucru de la mama sa, sultana Hurrem”, a declarat frumoasa actriţă.

Serialul fenomen “Suleyman Magnificul –Sub domnia iubirii” va fi difuzat începând din 3 septembrie, în fiecare marţi, de la ora 20.00, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton