Homepage  / Știri

Penélope Cruz încă se chinuie cu rolurile în engleză

Penélope Cruz încă se chinuie cu rolurile în engleză

de Redactia Tvmania

Actriţa spaniolă Penélope Cruz (38 de ani) are în continuare dificultăţi cu limba engleză, deşi joacă de 12 ani în pelicule la Hollywood. Într-un interviu acordat revistei „W”, pe a cărei copertă se află în numărul de august, actriţa explică:

„O parte din creierul tău trebuie să se oprească atunci când joci un rol. Trebuie să fii prezentă în momentul acela şi să îndrăzneşti să zbori. Nu te poţi gândi la cuvinte. Dar când faci un rol într-o limbă străină te gândeşti în fiecare moment la cuvinte. E greu, dar nu mă plâng. Asta e situaţia”.

Penélope Cruz – care este căsătorită cu Javier Bardem şi au împreună un băieţel de un an şi jumătate, Leo – a dezvăluit revistei amintite că, la filmările pentru „Vicky Cristina Barcelona” (2008), ea şi soţul ei au tradus dialogul din scenariu în spaniolă, la rugămintea regizorului Woody Allen, care nu cunoaşte limba, dar care dorea replici în spaniolă în film.

Acelaşi lucru l-a făcut Penélope şi în „Din dragoste pentru Roma”: „Nu vorbeşte italiana, aşa că mi-am tradus singură replicile. Nici acum nu ştie ce spun”, a explicat, amuzată, actriţa. „Din dragoste pentru Roma” ajunge în cinematografele noastre pe 31 august.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton