Homepage  / Vedete străine

Drama lui Penn Badgley, actorul din serialul „You”. De ce mama lui era nevoită să îl resusciteze zilnic în primul an de viață

Drama lui Penn Badgley, actorul din serialul „You”. De ce mama lui era nevoită să îl resusciteze zilnic în primul an de viață
7

de Roxana Mirea,

Recent, Penn Badgley, protagonistul din serialul „You”, a făcut declarații neașteptate despre drama trăită imediat după ce s-a născut. Actorul a mărturisit că s-a născut prematur, iar mama sa a fost nevoită să îl resusciteze de mai multe ori pe parcursul primului an de viață.

Penn Badgley spune că mama sa a fost nevoită să îl resusciteze zilnic

Penn Badgley a vorbit despre cum o traumă din copilărie referitoare la sănătatea lui i-a schimbat pentru totdeauna perspectiva asupra vieții. Recent, actorul, care revine luna viitoare în rolul lui Joe în sezonul 4 al serialului „You”, a dezvăluit că s-a născut prematur, cu două luni înainte de termen și a fost nevoie ca mama sa să îl resusciteze „de mai multe ori pe zi” în primul an de viață, potrivit ew.com.

Inima și plămânii mei se opreau”, a declarat Badgley într-un nou episod al podcastului HypocondriActor, explicând că medicii i-au acordat în mod obișnuit ajutorul necesar „în primele săptămâni” de la naștere, dar că mama sa a trebuit să învețe „cum să mă resusciteze, parcă, visceral„, odată ce a fost gata să fie trimis acasă.

NORESTRICTIONSIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Eram pe un monitor care emitea un semnal sonor foarte puternic”, a spus actorul. „[Medicii] au spus, practic, ceva de genul: ‘Acest lucru se va întâmpla imediat, așa că va trebui să [îl] resuscitați’, și asta s-a întâmplat până pe la [vârsta de] 1 an.”

El a adăugat că verișorii săi povestesc adesea despre cum îl readuceau la viață în acea perioadă. „Eram pe bancheta din spate, știi, într-un scaun de mașină conectat la monitor, iar acesta se declanșa și tot ce trebuia să facă oricine era să mă atingă”, și-a amintit Badgley. „Simpla atingere umană mă trezea”.

În cele din urmă, starea sa „a dispărut”, dar Badgley a spus că retrăiește acea perioadă din cauza efectului pe care l-a avut asupra sa. „Sunt extrem de sensibil la atingere”, a explicat el. „Pur și simplu am observat asta în viața mea și mi-am dat seama mai târziu că este probabil destul de semnificativ”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton