Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pentru ce rol s-a înfometat Andrew Garfield. Dezvăluirile uluitoare ale actorului

Pentru ce rol s-a înfometat Andrew Garfield. Dezvăluirile uluitoare ale actorului
8

de Andra Stana,

Andrew Garfield a șocat pe toată lumea. Recent, actorul de 39 de ani a mărturisit ce a putut să facă în încercarea de a juca mai bine un anumit personaj.

Mărturisirile șocante făcute de Andrew Garfield. Care este rolul pentru care a renunțat la mâncare

Actorul Andrew Garfield a dezvăluit că a intrat în celibat și a ținut post timp de mai multe luni pentru a se pregăti pentru rolul său de preot iezuit din filmul „Silence”, din 2016.

Britanicul de 39 de ani a făcut uimitoarea afirmație luni la „WTF with Marc Maron”. Actorul a apărut în cadrul acestui podcast de divertisment pentru a promova serialul de crime reale „Under the Banner of Heaven”/„Sub semnul credinței”. În acest nou proiect, Garfield joacă rolul unui detectiv a cărui credință este zdruncinată. Totul începe atunci când este chemat să investigheze o crimă brutală în comunitatea mormonă din localitatea sa.

Andrew GarfieldIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Starul din „Spider-Man” s-a înfometat pentru un rol

În cadrul podcastului, Garfield a discutat despre noul său proiect, dar și despre începutul carierei sale de actor. De asemenea, actorul a adus în discuție și moartea mamei sale. Apoi, Garfield a vorbit despre colaborarea cu Martin Scorsese pentru „Silence”, un film despre doi tineri preoți portughezi (Garfield și Adam Driver) care întreprind o misiune perfidă în Japonia în secolul al XVII-lea, scrie cnn.com.

Actorul s-a destăinuit, de asemenea, despre metoda de actorie la care a apelat.

Starul din „Spider-Man” a declarat că a studiat catolicismul cu un preot iezuit. Totodată, a făcut o retragere spirituală de 31 de zile și a renunțat la „sex și mâncare” înainte de a filma acea peliculă.

„Ajungi într-un spațiu destul de adânc”, a spus Garfield. „Este un proces de transformare”.
„Am fost celibatar timp de șase luni… și am postit foarte mult”, a adăugat el. „Am avut niște experiențe destul de nebunești și ciudate. Din cauza faptului că m-am lipsit de sex și mâncare în acea perioadă”.

Garfield a declarat că s-a inspirat din metoda de actorie în timp ce se documenta pentru rol, adăugând că a fost „deranjat de concepția greșită” care există în jurul acestei tehnici.

„Nu este vorba despre a fi un nemernic cu toată lumea de pe platou. De fapt, este vorba doar despre a trăi cu sinceritate în circumstanțe închipuite. Și de a fi foarte drăguț cu echipa de filmare în același timp. De a fi un om normal și de a fi capabil să renunți la ea atunci când ai nevoie și de a rămâne în ea atunci când vrei să rămâi în ea.”

De unde a pornit tehnica controversată de actorie amintită de Garfield

Metoda de actorie este o tehnică fondată de regizorul de teatru rus Konstantin Stanislavski în anii 1900 și dezvoltată ulterior de legendarul antrenor de actorie Lee Strasberg, potrivit Institutului de Teatru și Film Lee Strasberg.

Aceasta îi încurajează pe actori să își folosească „sinele fizic, mental și emoțional” pentru a crea un personaj, bazându-se în același timp pe propriile experiențe de viață pentru rol, adaugă institutul.

Actori precum Marlon Brando, Daniel Day-Lewis și Robert De Niro sunt cunoscuți pentru că au folosit această tehnică imersivă, care poate face ca vedetele să rămână în personaj în timpul unui proiect.

Lady Gaga și Meryl Streep au folosit și ele metoda de actorie testată de Andrew Garfield

Anul trecut, Lady Gaga a declarat pentru British Vogue că metoda de actorie a ajutat-o să o portretizeze pe socialita Patrizia Reggiani în filmul biografic despre modă „House of Gucci”, pentru care a obținut o nominalizare la Globul de Aur.

Cu toate acestea, și alți actori și-au exprimat în trecut rezervele față de metoda de actorie, Meryl Streep spunând că „a fost atât de deprimată” în timp ce folosea această tehnică pentru a o interpreta pe Miranda Priestly în „Diavolul se îmbracă de la Prada”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton