Homepage  / Vedete

Pepe: „Pentru copiii de la “Next Star” eu fac orice”

Pepe: "Pentru copiii de la “Next Star” eu fac orice"

de Redactia Tvmania

Pentru finala de popularitate a show-ului “Next Star”, emisiune ce va fi difuzată de Antena 1, azi, de la ora 20.30, juraţii Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci, şi Vasile Muraru, au fost cei care i­-au anunţat pe cei 11 concurenţi  că s­­­-au calificat în  această ediţie specială, fiind votaţi de publicul telespectator.  

Fiecare dintre finalişti a avut parte de surprize trăsnite, iar juraţii au avut grijă ca modalitatea prin care copiii au aflat că  sunt în finala de popularitate, să fie de neuitat.

De exemplu, pentru prima dată după 15 ani, Pepe a mers cu autobuzul, tocmai pentru că ştia că Elena, unul dintre copiii votaţi de public pentru a merge în finală, se afla în acel moment, în respectivul mijloc de transport în comun:

“Împreună cu echipa am aşteptat în staţie, cuminţi, să vină autobuzul în care se afla şi Elena. Între timp, oamenii ne-au abordat, ne-au felicitat pentru “Next Star”, a fost super. Ca să nu mai spun că eu n-am mai circulat cu  transportul în comun de prin ’99, de când mi-am luat maşină.

Habar nu am cât costă un bilet, înteleg că nici nu mai sunt bilete de hârtie. Nebunie mare! Bine că nu ne-a prins controlul pe RATB! Dar pentru Elena şi pentru toţi copiii de la “Next Star” eu fac orice”, a spus Pepe.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton