Homepage  / Cinema

Pentru „James Bond 25”, Daniel Craig i-a cerut creatoarei serialului „Obsesia Evei” să refacă scenariul

Pentru „James Bond 25”, Daniel Craig i-a cerut creatoarei serialului „Obsesia Evei” să refacă scenariul

de Redactia Tvmania

Pentru prima oară în istoria francizei, o femeie va lucra la lungmetrajul „James Bond”. Chiar Daniel Craig i-a cerut lui Phoebe Waller-Bridge, creatoarea serialului „Obsesia Evei” / „Killing Eve”, să rescrie scenariul celei de-a 25-a părți.

Phoebe Waller-Bridge este cunoscută pentru „Fleabag”, pentru care are un BAFTA, și „Obsesia Evei”, pentru care a primit o nominalizare la Primetime Emmy. Este actriță (ultima oară a fost vocea lui L3-37, din „Solo: A Star Wars Story”), producătoare și scenaristă, dar cele mai multe premii le are pentru talentul său de scenaristă. Tocmai din această cauză actorul Daniel Craig s-a gândit la ea pentru refacerea scriptului lui „James Bond 25”, pe care interpretul lui 007 îl consideră lipsit complet de fantezie.

Filmările pentru „James Bond 25” au început deja și primele filmări au fost turnate în Norvegia. Cary Fukunaga se ocupă de scenariu, Daniel Craig este din nou 007, iar Rami Malek ar trebui să fie negativul. Din distribuție, mai fac parte: Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Naomie Harris și Lea Seydoux. Din Norvegia, echipa e așteptată în Italia și Jamaica, iar finalul va fi filmat în Studiourile Pinewood, din Marea Britanie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton