Homepage  / Știri

Pepe a avut o sosie la filmările celui mai nou videoclip, „100% adevărat”

Pepe a avut o sosie la filmările celui mai nou videoclip, „100% adevărat”

de Redactia Tvmania

Pepe a filmat cel mai nou videoclip al său, pentru piesa „100% adevărat” într-unul din studiourile MediaPro Pictures din Buftea. Noul single este inclus pe albumul „Aruncă-mi o privire”, pe care artistul l-a lansat la sfârșitul anului trecut.

În clip, Pepe intră în pielea a șase personaje, pentru fiecare având atât o vestimentație, cât și o parteneră diferită. Rând pe rând, artistul a jucat rolul unui muncitor, unui barman, unui dansator, unui bogătaș, unui gangster și unui tocilar.

„Deși am început puțin mai târziu decât plănuisem, ne-am distrat foarte tare la filmări. Am avut câteva partenere foarte frumoase în clip, fiecare aleasă după o tipologie diferită. M-am îndrăgostit de fiecare dintre ele, pentru că așa cerea scenariul, iar, pe final, s-a lăsat cu niște scene fierbinți pe care le veți vedea în videoclip”, a spus Pepe.

La filmări a fost prezent și unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Pepe, care îi seamănă artistului. Regizorul Iulian Moga a decis că acesta îl poate dubla în unele scene, unde Pepe ar fi trebuit să fie filmat din spate sau din profil.

Ascultă aici noul single semnat de Pepe:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LzLZkAHxdis[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton