Homepage  / Articole

Pepe e liber de contract

Pepe e liber de contract

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_18603" align="alignleft" width="300" caption="Dacă i s-ar propune, Pepe ar reveni la OTV pentru un nou sezon din "100% Adevărat""][/caption]

Pepe s-a alăturat OTV în vara trecută, când a acceptat să găzduiască show-ul “100% Adevărat”, alături de Ramona Bădescu. O emisiune extrem de costisitoare, cu premii în apartamente şi maşini Mercedes, “100% Adevărat” a fost întreruptă înainte de termen, iar fraţii Ionuţ şi Robert Negoiţă, proprietarii complexului Rin Group, care a furnizat apartamentele pentru emisiune, au spus că au de recuperat două milioane de euro de la producători.

În cele din urmă, emisiunea a dispărut fără vreun avertisment, iar Pepe nu ştie dacă va mai fi un sezon, fiind în prezent liber de contract. El ne-a mărturisit că ar reveni la OTV şi şi-a exprimat convingerea că patronul postului Dan Diaconescu, arestat miercuri pentru 29 de zile, e nevinovat.

TVmania: Cum te-a prins vestea despre arestarea lui Dan Diaconescu?

Pepe: M-a prins ca pe toată lumea, îţi dai seama că nu mă aşteptam la asta. Din câte am văzut din presă, ştiam de calitatea lui de martor, nu ştiam că el e învinuit. Părerea mea e că e nevinovat. Din cum e Diaconescu, el dă ştirea primul, nu stă să aştepte. Nu cred că a făcut nimic.

Cred că alţii s-au folosit de numele lui. El dacă a avut o ştire despre oricine, a dat-o direct, ca să fie sigur că e primul care o dă. Şi ştirea despre arestarea lui ar da-o primul! Nu e genul care să şantajeze, nu se pune problema de sunat, de cerut bani.

A făcut banii prin muncă, a muncit zi de zi. Aşa cum consideră unii că OTV e “0” TV, tot ştie toată lumea ce subiecte sunt, măcar din curiozitate.

Ce s-a întâmplat la “100% Adevărat”, cu acele apartamente despre care fraţii Negoiţă, cei de la care ar fi trebuit să fie cumpărate, spuneau că sunt neachitate?

Alea au fost problemele lor. din punct de vedere al contractului, cu patronii, cu şefii de la “100% Adevărat”. Eu cred că n-a fost nicio problemă, toţi şi-au primit premiile. Nu ştiu să vă dau detalii despre contracte, nu m-am uitat la ele.

Cu toate astea, s-a spus inclusiv că unii câştigători au fost evacuaţi din apartamente…

Au fost doar presiuni pentru evacuări, au apărut prin presă, dar nu ştiu să fi fost cineva evacuat. Ar fi trebuit să ia legătura cu cei de la “100% Adevărat”, să lea dea alt apartament, în cazul ăsta. Doar au recurs fraţii Negoiţă la o mică ameninţare, cu presa, cred. Nici nu ştiu mai mult.

Ce se întâmplă cu emisiunea, va mai fi un nou sezon?

Normal ar fi fost să începem. Acum, cu ce se întâmplă cu Dan, habar n-am. Am fost contactat prin martie şi mi s-a zis că, în clipa care începem, o să fiu sunat cu o lună înainte. Ar fi trebuit să înceapă prin iulie. A fost o emisiune extrem de costisitoare, nu e doar de entertainment.

Nu ştiu dacă s-au recuperat banii, dar de băgat, s-au băgat. Dacă aş primi propunerea s-o continuăm, aş accepta imediat, mi-a plăcut foarte mult.

Contractul meu a fost până la sfârşitul anului trecut, am semnat doar pe proiect, până la revelion, eu nu semnez pe ani. Acum sunt liber de contract.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton