Homepage  / Articole

Pepe se antrenează 12 ore pe zi pentru „Dansez…”

Pepe se antrenează 12 ore pe zi pentru "Dansez..."

de Redactia Tvmania

Participarea la “Dansez pentru tine” îl solicită la maximum pe Pepe, revelaţia sezonului. Cântăreţul a dezvăluit în TVmania ce apare pe piaţă în 14 noiembrie că aproape cade lat după repetiţii şi că nu mai are timp nici de …dragoste.

Cântăreţul şi-a luat în serios misiunea şi vrea cu tot preţul ca el şi partenera sa, Andreea, să câştige sezonul 12 al emisiunii de la Pro TV. Antrenamentele lui încep la 8 dimineaţa şi se termină la 8 seara.

“Odihna este esenţială, cel mai important este să dormi noaptea. Am mai luat şi vitamine la început, dar nu am ţinut o cură strictă, iar de mâncat, mănânc bine, de 2-3 ori pe zi, dar odihna este cea mai importantă. Când vin de la antrenamente, fac un duş şi dorm. Nu mai am timp de altceva, chiar deloc.”

Ca să nu înţelegem printre rânduri, Pepe ţine să precizeze că nu mai are timp nici de dragoste. “N-am timp de dragoste şi oricum când va fi să vină, dragostea vine pur şi simplu, nu bate la uşă, nu te întreabă dacă eşti pregătit sau nu. Vine şi gata. Dar n-aş vrea să fiu îndrăgostit pe perioada proiectului “Dansez pentru tine”, pentru că n-am timp nici să răspund la telefon.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton