Homepage  / Vedete româneşti

Pepe, noi detalii despre botezul fiului său. Câți invitați a avut și de ce l-a pus pe fratele lui naș

Pepe, noi detalii despre botezul fiului său. Câți invitați a avut și de ce l-a pus pe fratele lui naș
9

de Roxana Mirea,

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine Ody. Din iubirea celor doi, a venit pe lume un băiețel. Artistul mai are două fiice din căsnicia anterioară cu Raluca Pascu: pe Rosa și pe Maria. Pepe a vorbit despre activitățile pe care le au fiicele lui, dar a făcut declarații și despre botezul fiului său.

Ce pasiuni au fiicele lui Pepe

Pepe este un tată mândru și dedicat. Acesta se implică în creșterea celor trei copii ai lui. Pepe a spus despre cele două fiice ale lui că sunt implicate în cât mai multe activități, având în vedere că el și-a dorit ca micuțele să nu se plictisească atunci când sunt în vacanță. Fetițele au făcut tenis, iar de curând, handbalul este noua lor activitate preferată.

Eu am fost atent la Rosa și Maria la ideea de a nu se plictisi atunci când sunt în vacanță. Copiii mei au făcut tenis, fac handbal în momentul de față și de fiecare dată când suntem acasă și e o zi liberă, cu toate că nu prea există o zi liberă, întotdeauna au o activitate, sunt multe activități, nu doar sportul în sine, eu fac sport cu el. Am fost de multe ori în vacanță cu ele”, a povestit Pepe, potrivit spynews.ro.

catalin-maruta-si-andra-nu-au-fost-nasii-lui-pepe-jr-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pepe, noi detalii despre botez

Sâmbătă, 19 noiembrie, Pepe și-a botezat fiul, pe Pepe Jr. Micuțul a fost creștinat la cinci luni într-un cadru restrâns. Artistul a spus că evenimentul a fost unul extrem de emoționant pe el. Totodată, a spus de ce l-a ales pe fratele lui, Giani Pascu, să fie nașul de botez al fiului său.

„A fost foarte frumos la botez. Am făcut un botez în familie. Băiețelul are cinci luni și două săptămâni. E altceva când e copilul tău. Am experiență, dar și dacă aș avea o sută de copii aș fi emoționat. Normal că prima dată e altfel pentru că nu știi cum e când e al tău, dar am fost emoționat. E logic să fiu emoționat și am fost fericit în același timp că l-am văzut pe frate-meu cât a fost de fericit, cât este de fericit, că el mi-a spus că simte că își botează propriul copil, fratele meu Giani fiind nașul copilului și botezându-l pe Pepe cel mic fix de ziua lui de naștere, pe 19 noiembrie și el nu și-a mai serbat ziua de naștere de mai bine de 15 ani, de când a pățit ce a pățit. A fost o bucurie în familie. Am reușit să îl fac pe frate-meu să plângă de bucurie și să aibă poftă de distracție după atâta timp și mi-am lăsat copilul în brațele lui știind că-l iubește ca pe propriul lui copil. (…)

Nu am cântat prea mult, am cântat un refren, cu câte un invitat, în treacăt. (…) Eu n-am avut invitați. Am avut familie și câțiva prieteni. Am fost în total 80 de persoane. N-am vrut să fac un eveniment cu obligații, cu daruri, cu lume care vine să se așeze la masa 4, 7, la masa 2, cu cine stau la masă… nu, suntem acasă suntem toți ai noștri”, a mai spus prezentatorul „Te cunosc de undeva”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton