Homepage  / Vedete româneşti

Pepe, noi imagini adorabile cu fiul lui. Cum arată acum băiețelul artistului. „Pepe mic și fericit”

Pepe, noi imagini adorabile cu fiul lui. Cum arată acum băiețelul artistului. „Pepe mic și fericit”
6

de Roxana Mirea,

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine Ody. Din iubirea celor doi, a venit pe lume un băiețel, iar artistul este tare mândru, fiind atât tatăde băiat, cât și tată de fete. Acum, Pepe a publicat noi imagini adorabile cu fiul lui.

Pepe, noi imagini adorabile cu fiul lui

Pepe are tot ce își dorește. Are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Artistul are două fete din relația cu Raluca Pascu, iar, în urmă cu patru luni, Yasmine Ody l-a făcut și tată de băiat. Acum, Pepe a publicat pe Instagram, spre deliciul fanilor lui, noi imagini adorabile cu fiul lui. Aflându-se într-un restaurant, cântărețul s-a filmat în timp ce vorbea cu fiul său. Bebelușul privea fascinat în cameră, râzând și dând din mânuțe.

„Ce faci, mă? Ce faci? Povestește-mi. Pepe. Ce-ai făcut? Ce faci, măi, băiatule, pe afară? Ai ieșit pe afară? Te dai tare? Hai, povestește-ne. Unde ești?”, îi spune Pepe băiețelului său, în timp ce îl ține în brațe.

Și noi pe afară ca băieții. Pepe mic și fericit”, a scris artistul, la Insta Story.

Pepe, noi imagini adorabile cu fiul lui. Cum arată acum băiețelul artistului. „Pepe mic și fericit”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cu cine seamănă fiul lui Pepe

În urmă cu câteva săptămâni, Pepe a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, unde a povestit cum este să fie tată de băiat.

„E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r să fii tată de băiat sau de fată). (…) Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei”, a mărturisit Pepe, la Xtra Night Show.

E blonduț așa, seamănă cu maică-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. (…) Nu fac diferențe niciodată (n.r între copii). Acum spune că e prea devreme să mă mai gândesc la un copil, avem nevoie de momentele noastre de cuplu, am fetele mari, am băiat, am tot ce trebuie, dar nu ai de unde să știi”, a adăugat artistul.

Sursa Foto: captură de ecran Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton