Homepage  / Vedete româneşti

Pepe, noi imagini superbe cu fiul lui. Cum au fost surprinși în pijamale identice, lângă bradul de Crăciun

Pepe, noi imagini superbe cu fiul lui. Cum au fost surprinși în pijamale identice, lângă bradul de Crăciun
4

de Roxana Mirea,

Anul acesta, Pepe sărbătorește primul Crăciun alături de fiul lui. Artistul a publicat recent mai multe imagini adorabile cu micuțul Pepe. Prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, s- fotografiat cu băiețelul lui lângă bradul de Crăciun.

Pepe, imagini adorabile cu fiul lui

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine Ody. Din iubirea celor doi, a venit pe lume un băiețel. Așadar, Crăciunul acesta este unul foarte special pentru prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” pentru că este primul pe care îl petrece alături de minunea lui.

Artistul a publicat pe contul său personal de Instagram trei imagini în care este surprins stând pe canapea alături de fiul său. Tatăl și fiul sunt îmbrăcați în pijamale identice.

Duminca aceasta o petrecem ca între băieţi, Pepe², pe canapea, pe relax”, a scris artistul pe Instagram.

Pepe, noi imagini superbe cu fiul lui. Cum au fost surprinșiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Apoi, Pepe a publicat o nouă imagine cu fiul său, de data aceasta fiind surprinși lângă bradul de Crăciun. Îmbrăcați tot în pijamale identice, Pepe îl ține de mânuțe pe micuț, iar Pepe Junior zâmbește cu gura până la urechi.

Ne pregătim intens!!! Primul CRĂCIUN se apropie cu paşi repezi”, a scris cântărețul în dreptul imaginii.

Ce pasiuni au fiicele lui Pepe

Pepe este un tată mândru și dedicat. Acesta se implică în creșterea celor trei copii ai lui. Pepe a spus despre cele două fiice ale lui că sunt implicate în cât mai multe activități, având în vedere că el și-a dorit ca micuțele să nu se plictisească atunci când sunt în vacanță. Fetițele au făcut tenis, iar de curând, handbalul este noua lor activitate preferată.

Eu am fost atent la Rosa și Maria la ideea de a nu se plictisi atunci când sunt în vacanță. Copiii mei au făcut tenis, fac handbal în momentul de față și de fiecare dată când suntem acasă și e o zi liberă, cu toate că nu prea există o zi liberă, întotdeauna au o activitate, sunt multe activități, nu doar sportul în sine, eu fac sport cu el. Am fost de multe ori în vacanță cu ele”, a povestit Pepe, pentru Antena Stars.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton