Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pepe, primele declarații despre căsătoria cu Yasmin Ody. De ce și-a dorit să facă nunta în secret

Pepe, primele declarații despre căsătoria cu Yasmin Ody. De ce și-a dorit să facă nunta în secret

de Andra Stana,

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în mare secret. Prezentatorul „Te cunosc de undeva!” ar fi vrut ca nimeni să nu afle că acest eveniment a avut loc. Cu toate acestea, fratele lui l-a dat de gol. Ce a spus Giani Pascu despre nunta artistului.

Pepe s-a căsătorit cu Yasmin Ody. Nunta, organizată în mare secret

În primăvara lui 2022, îainte de Paște, Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în mare secret. Artistul și-a refăcut viața după divorțul de Raluca Pastramă și a devenit și tată de băiat.

După ce iubita lui și-a schimbat numele pe Instagram în Pascu, mulți s-au gândit dacă Pepe s-a căsătorit în secret.

Prezentatorul de la Antena 1 a confirmat căsătoria cu Yasmine Ody. „Da, am intrat în belele”, a spus Pepe, pentru Spynews.

„A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane”

Giani Pascu, fratele lui Pepe, a fost cel care l-a dat de gol că s-a căsătorit cu Yasmine Ody. Cântărețul și-ar fi dorit ca evenimentul – nunta sa cu mama băiețelului său – să rămână secret.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume.

A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tamtam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi. De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou.

Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva. Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!”, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru impact.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton