Homepage  / Vedete româneşti

Pepe a publicat o nouă imagine cu fiul lui. Artistul radiază de fericire în timp ce-și ține micuțul în brațe

Pepe a publicat o nouă imagine cu fiul lui. Artistul radiază de fericire în timp ce-și ține micuțul în brațe
12

de Roxana Mirea,

Pepe este în culmea fericirii acum că este și tată de băiat. Iubita artistului, Yasmine, a născut pe 7 iunie un băiețel. Inițial, cântărețul a spus că nu se grăbește să publice imagini cu bebelușul pe rețelele sociale, dar s-a răzgândit. Pepe a publicat primele imagini cu fiul lui pe Instagram.

Pepe, imagini cu fiul lui pe Instagram

Update 21 iunie: Pepe continuă să se bucure de clipe de relaxare la mare. În plus, el și-a surprins din nou fanii cu o nouă fotografie cu fiul lui. Pepe a publicat pe Instagram o imagine în care își ține bebelușul în brațe, afișând un zâmbet larg. De asemenea, pentru a descrie perfect imaginea, el a ales melodia lui, intitulată „Iubesc”, în videoclipul căreia apare alături de fiica lui, Rosa.

Știre inițială:

Pepe a devenit tată pentru a treia oară pe 7 iunie, când Yasmine a născut un băiețel. Artistul mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pascu. La început, Pepe a spus că nu se grăbește să publice imagini cu micuțul lui pe rețelele sociale.

Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat aseară Pepe pe YouTube.

Totuși, Pepe s-a răzgândit între timp pentru că a publicat pe Instagram primele imagini cu fiul lui. Artistul s-a bucurat de clipe de relaxare pe plajă, în Mamaia, alături de iubita lui, dar și de micuțul lor. Pepe l-a filmat pe micuț în timp ce dormea liniștit, scriind în dreptul imaginilor: „Pepe mic și somnoros”.

Pepe-imagini-cu-fiul-lui-pe-Instagram-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Băiețelul lui Pepe a primit nota 10 la naștere și a cântărit 2700 de grame. „El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu”, a spus prezentatorul TV. Se pare că artistul își va boteza băiețelul cu numele său de scenă.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton