Homepage  / Articole

Pepe şi Oana, pe aceeaşi scenă la „Land of Jokes”

Pepe şi Oana, pe aceeaşi scenă la „Land of Jokes”

de Redactia Tvmania

Echipa show-ului de satiră „Land of Jokes” de la Pro TV a pus la cale, pentru ediţia de duminică, un duet memorabil cu Pepe şi Oana Zăvoranu!

Aşadar, duet de zile mari duminica aceasta în „Land of Jokes”! După ce şi-au împărţit cuvinte grele, Pepe şi Oana Zăvoranu urcă în sfârşit pe aceeaşi scenă pentru un număr de pomină.

În ediţia de duminica aceasta, de la 20.45, cei doi viitori foşti soţi se întreabă cu patimă „cine, cine te bârfeşte mai mult decât mine?”. Telespectatorii Pro TV se vor amuza copios la apariţia pe scenă a lui Pepe (Cristian Greţcu) şi a Oanei (Florentina Ciună), care se vor duela în versuri care mai de care mai inspirate şi mai înţepătoare.

În aceeaşi ediţie, după acest duet neaşteptat, Oana şi Pepe (de data aceasta interpretaţi cu mult umor de Ana Maria Mirică şi Doru Pârcălabu) ajung şi la cabinetul celebrei psiholoage nevrotice din „Land of Jokes” (Paula Chirilă), unde calcă mai toate cuplurile mondene.

Situaţia se complică însă pentru că la cabinet se află şi Tudy (Bogdan Cotlet), dar şi Cătălin Botezatu (Cătălin Mireuţă).

Nici la „Politicienii au talent”, spectacolul nu se lasă mai prejos, astfel că, în faţa exigentului juriu, vor defila cu talent Geoană (Bogdan Cotlet), Năstase (Florin Constantin) şi Severin (Cosmin Seleşi), care reeditează trupa Bee Gees şi prezintă un moment muzical cu tema „Tragedy”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton