Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pepe spune adevărul despre presupusa relație cu Raluka: „O plac, mă place”

Pepe spune adevărul despre presupusa relație cu Raluka: „O plac, mă place”
5

de Redactia Tvmania

La scurt timp după ce a semnat actele de divorț cu Raluca Pastramă, Pepe a fost surprins de câteva ori în compania colegei sale de scenă și emisiune, Raluka.

Pentru că cei doi sunt concurenți și în show-ul „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aceștia au avut oportunitatea de a petrece mai mult timp împreună și de a se cunoaște mai bine.

Pepe și Raluka au avut câteva apariții misterioase și în mediul online lucru care a determinat fanii, dar și presa tabloidă să scrie că ar forma un cuplu. După o perioadă de tăcere Pepe a decis să spună public ce se întâmplă cu adevărat între el și Raluka.

Captura-de-ecran-din-2021-02-26-la-23.56.31Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Formează Pepe și Raluka un cuplu?

Pepe a reacționat destul de târziu la aceste zvonuri. Totul s-a întâmplat pe canalul lui de Youtube, unde a dorit să precizeze că se înțelege foarte bine cu artista, însă nu s-au gândit că va fi ceva mai mult între ei.
Concurentul de la „Te cunosc de undeva” a dorit să lămurească faptul că el și Raluka sunt amici foarte buni și se plac reciproc din acest punct de vedere.

„Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi, ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok”, a spus Pepe pe YouTube.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton