Homepage  / Vedete româneşti

Pepe va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni

Pepe va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni
7

de Roxana Mirea,

Pepe este în culmea fericirii pentru că va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în șapte luni. Pepe mai are două fete din căsnicia cu Raluca Pascu: pe Maria, în vârstă de 8 ani și pe Rosa, în vârstă de 5 ani. De data aceasta, Pepe va deveni și tată de băiat.

Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Pepe va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată pentru prima dată și va aduce pe lume un băiețel. Pepe și Yasmine vor deveni părinți peste două luni, atunci când își vor strânge în brațe copilul.

Pepe a anunțat în cadrul unei concert bucuria pe care o are în suflet în aceste momente. Artistul a făcut primele declarații despre sarcina iubitei sale. Artistul a mărturisit că doar cei din familia lui erau la curent cu fericita veste reprezentată de sarcina iubitei sale.

Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe pe scenă, potrivit spynews.ro.

Pepe și iubita lui, Yasmine, se relaxează la Cannes. Cum au fost fotografiați cei doi (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine, care este make-up artist. Artisul a divorțat de Raluca Pascu după opt ani de căsnicie, dar au rămas în relații bune, mai ales că au două fetițe superbe împreună. Pepe mărturisea după divorțul de Raluca Pascu că vrea să-și refacă viața, iar asta s-a și întâmplat, iar acum e foarte fericit.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton