Homepage  / Articole

Pepe: „Oana mi-a făcut foarte mult rău”

Pepe: „Oana mi-a făcut foarte mult rău”

de Redactia Tvmania

După divorţ, lui Pepe îi merge din plin: este solicitat de toate posturile să apară în emisiuni tv – pe 3 iulie debutează la Antena 1 „Vaporul iubirii”, cu el în rol de „cap al răutăţilor” -, are concerte peste concerte şi o grămadă de admiratoare. În „TVmania” care apare pe piaţă luni, 27 iunie, Pepe vorbeşte despre viaţa sa post-divorţ şi despre ce mai simte pentru fosta nevastă, Oana Zăvoranu.

Cântăreţul a mărturisit că nu mai simte nimic pentru cea care i-a fost soţie ani buni: “Mie chiar mi-e indiferentă Oana. Nu există din punctul meu de vedere de aici înainte între mine şi Oana o cale de întoarcere. Mi-a făcut foarte mult rău. Ar fi trebuit să o urăsc şi să încep să-i fac şi eu rău, dar nu am putut, nu merita, nu ăsta e scopul meu.”

Pepe se felicită singur că s-a abţinut să facă declaraţii belicoase în timpul divorţului, pentru că, spune el, “dacă aş fi făcut nişte declaraţii mult mai violente, cred că mi-ar fi părut rău în clipa de faţă pentru că m-ar fi urmărit toată viaţa. Chiar dacă simţeam la un moment dat să le fac, m-am controlat, iar acum mă felicit pentru că atitudinea asta îngenunchează pe oricine.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton