Homepage  / Vedete

Perdanţii de la Oscar vor primi cadouri de 55.000 de dolari

Perdanţii de la Oscar vor primi cadouri de 55.000 de dolari

de Redactia Tvmania

Pungile de cadouri împărţite anul acesta nominalizaţilor care nu vor pleca acasă cu o statuetă aurită de la Oscar valorează 55.000 de dolari, scrie site-ul uk.eonline.com.

După ceremonia de pe 2 martie, perdanţii vor primi un gift bag asamblat de compania Distinctive Assets, care conţine – printre altele – mâncare pentru animale (în valoare de peste 6.000 de dolari), o pereche de pantofi Max Martin (750 de dolari), un sistem home spa (2.650 de dolari), excursii în Las Vegas (9.000 de dolari), Hawaii (2.000 de dolari), Mexic (3.300 de dolari) şi în Canada (4.000 de dolari), o şedinţă de evaluare la domiciliu de la un nutriţionist (500 de dolari), dulciuri, bijuterii şi vodkă.

„Ţeapă în stil american” este favoritul la Oscar 2014

Cea de-a 86-a gală Oscar, care va avea loc pe 2 martie, va fi găzduită pentru a doua oară de Ellen DeGeneres.

În ceea ce priveşte nominalizările, cele mai multe nu le-a primit, cum era de aşteptat, pelicula „12 ani de sclavie” (care are 9 menţiuni), care a fost (din toamnă încoace) prima pe lista tuturor criticilor de film în privinţa şanselor la cel mai important Oscar al anului. Ci filmele „Ţeapă în stil american” şi „Gravity 3D: Misiune în spaţiu” (10 nominalizări fiecare), cel dintâi bifând toate cele 7 categorii importante: actori (principali şi secundari), „cel mai bun film”, scenariu şi regie. Mai jos aveţi lista celor mai importante categorii:

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton