Homepage  / Știri

Peste 35.000 de euro s-au strâns la Gala Crucii Roşii

Peste 35.000 de euro s-au strâns la Gala Crucii Roşii

de Redactia Tvmania

În cadrul evenimentului difuzat pe 23 septembrie de TVR 1 şi TVR Internaţional s-au strâns peste 35 de mii de euro, iar Iuliana Tudor a fost numită Ambasador al Crucii Roşii Române de către Mihaela Geoană, preşedintele instituţiei.

Gala a avut tema „Puncte de prim ajutor în zone izolate”, iar 15.000 de euro au venit din donaţiile prin SMS şi apelurile telefonice, la care s-au adăugat şi donaţiile din partea partenerilor şi a câtorva firme.

La gală au participat personalităţi precum Raed Arafat, Margareta Pâslaru, Monica Anghel, Eduard Novak, Nicolae Furdui Iancu, Sofia Vicoveanca, Monica Anghel, Maria Radu şi trupele Animal X, Bere Gratis, Taxi şi Iris.

„Ceea ce face Crucea Roşie Română este un demers necesar pentru o societate civilizată. Până să vină cei de la 112, viaţa îţi poate fi salvată de cel care îţi este alături. Fiecare minut este o şansă. Felicit Crucea Roşie Română pentru un proiect care este util nu numai în localităţile izolate, ci oricunde. Ar fi foarte bine dacă astfel de cursuri ar fi introduse în şcoli”, a declarat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, la finalul evenimentului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton