Homepage  / Vedete străine

Pete Davidson a confirmat relația cu Kim Kardashian. „Iubita mea”

Pete Davidson a confirmat relația cu Kim Kardashian. „Iubita mea”
8

de Roxana Mirea,

Pete Davidson a făcut un gest prin care a confirmat relația cu Kim Kardashian. Comediantul a numit-o pe fosta parteneră a lui Kanye West „iubita” lui. Pe de altă parte, întreaga familie a lui Kim Kardashian este de acord cu relația ei cu Pete Davidson.

Pete Davidson a confirmat relația cu Kim Kardashian

Pete Davidson s-a referit public la Kim Kardashian ca la „iubita” lui pentru prima dată, luni, 7 februarie, de când s-a aflat că formează un cuplu.

Când a fost întrebat dacă faima sa sporită a dus la un stil de viață mai „distractiv”, Pete Davidson a răspuns pur și simplu că majoritatea zilelor sale constau în „prezența lui la filmări” sau ieșiri cu prietenii sau „iubita lui”.

„Sau, dacă sunt liber, fie stau cu prietenii mei, fie mă relaxez cu iubita mea înăuntru. Deci nu fac mare lucru”, a spus Pete Davidson pentru People (the TV Show!), referindu-se la Kim Kardashian.

Pete Davidson a numit-o public pe Kim Kardashian „iubita” lui pentru prima dată de când au apărut zvonurile referitoare la relația lor. Aceste zvonuri au apărut pentru prima dată în octombrie 2021, după ce Kim a găzuit emisiunea „SNL”.

Kim Kardashian to host US comedy sketch show  Saturday Night LiveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Familia aprobă relația lui Kim Kardashian cu Pete Davidson

De atunci, cei doi au profitat la maximum de dragostea lor. Au călătorit în Bahamas, au avut o petrecere în pijamale și, cel mai recent, au participat la un escape room cu sora lui  kim Kardashian, Khloé Kardashian.

[Khloé] îl iubește pe Pete și este atât de bucuroasă să vadă cât de fericită o face pe sora ei”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Khloé nu a fost singurul membru al familiei Kardashian care este de acord cu relația dintre Kim și Pete. O sursă a declarat pentru E! News, în decembrie, că „întreaga familie îl place pe Pete și ar vrea să petreacă o vacanță cu el.”

Kim a cerut divorțul de Kanye West în februarie 2021, dar acesta nu a fost finalizat. Ea și West – care acum are o relație cu actrița Julia Fox în timp ce se ceartă public cu Kim pe rețelele sociale – sunt părinții copiilor North (8 ani,) Saint (6 ani), Chicago (4 ani) și Psalm (2 ani).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton