Homepage  / Vedete străine

Pete Davidson și-a serbat ziua de naștere alături de Kim Kardashian. Cum s-au fotografiat. „E înnebunită după el”

Pete Davidson și-a serbat ziua de naștere alături de Kim Kardashian. Cum s-au fotografiat. „E înnebunită după el”

de Roxana Mirea,

Pentru Kim Kardashian, se pare că Ye, așa cum se numește acum Kanye West, este de domeniul trecutului. Ea și Pete Davidson amplifică zvonurile legate de o eventuală poveste de dragoste. Recent, comediantului i-a fost ziua de naștere și a petrecum alături de Kim Kardashian, în casa lui Kris Jenner, mama vedetei.

Pete Davidson și-a petrecut aniversarea alături de Kim Kardashian

Pete Davidson a împlinit 28 de ani, marți, 16 noiembrie. Acesta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Kim Kardashian, în casa lui Kris Jenner, în Palm Springs. Comediantul a publicat pe Instagram, acolo unde este urmărit de 278 de persoane, o fotografie alături de Kim Kardashian, mama ei și rapper-ul Flavor Flav. Se pare că fosta soție a lui Kanye West i-ar fi organizat lui Pete o petrecere surpriză de ziua sa de naștere.

Apropiații lui Kim Kardashian și ai lui Pete Davidson spun că lucrurile devin din ce în ce mai serioase între cei doi.

„Chiar și atunci când se află pe coaste diferite, Kim și Pete sunt în legătură. Ei încep să se cunoască mai bine și se înțeleg foarte bine. Kim iubește ceea ce se întâmplă între ei. El este foarte amuzant, distractiv și o face pe Kim fericită. Încă se întâlnesc și se bucură de asta. Îi face complimente lui Kim și ei îi place”, au declarat apropiații celor doi, potrivit libertatea.ro.

Pete Davidson și Kim Kardashian ar forma un cuplu

În ultima vreme, au tot apărut zvonuri referitoare la o relație între Pete Davidson și Kim Kardashian, chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat nimic oficial. Mai întâi, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână, vineri, 29 octombrie, la Knott’s Scary Farm. Apoi, Pete Davidson și Kim Kardashian au fost surprinși împreună două seri la rând, luând cina, în New York.

Apropiații lor spun că este vorba despre o poveste de iubire, chiar dacă Kim încearcă să nu se implice foarte mult emoțional.

„Sunt foarte fericiți și vor să vadă unde poate duce. Pete i-a spus că nu vrea să se întâlnească cu nimeni altcineva. Ea spune unora că nu e foarte serios, dar nu se mai vede cu altcineva…încearcă să nu facă o mare chestie din asta, dar e super atrasă de el. E înnebunită după el și e foarte emoționant pentru ea”, a spus sursa apropiată pentru E!News.

De asemenea, Pete Davidson și Kim Kardashian au fost văzuți sărutându-se într-un scheci, când a ea a fost gazda show-ului „Saturday Night Live”. Cei doi interpretau personajele Aladdin și Jasmine.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton