Homepage  / Articole

Actorii MediaPro au petrecut pentru Crăciun

Actorii MediaPro au petrecut pentru Crăciun

de Redactia Tvmania

Platourile din Buftea s-au umplut de voie bună, cadouri şi râsete cu prilejul petrecerii de Crăciun a actorilor din producţiile “Iubire şi onoare” şi “Moştenirea”.

.

Gazdele acestui eveniment petrecut în familia Media Pro au fost Cabral, Pavel Bartoş, Răzvan Fodor şi Adrian Ştefan. Ca în fiecare an, s-au tras în prealabil la sorţi cine cu ia cadou de Crăciun de această dată.

Adela Popescu a primit o cutie de bijuterii muzicală, Diana Dumitrescu a primit un fular cu inscripţia “Hello Kitty”, iar Mădălina Drăghici un DVD cu pelicula “Avatar”, aceasta fiind şi porecla pe care actriţa a primit-o de la colegii de filmări.

“Este prima mea petrecere de Crăciun aici, şi sunt atât de fericită că iau parte la ea. S-a făcut o tragere la sorţi dar eu am ghicit cine m-a tras la sorţi prin natura cadoului. Am primit filmul “Avatar”, spune Mădălina.

Radu Vâlcan a plecat acasă cu mai multe cadouri, toate foarte amuzante: ”A fost o petrecere relaxată, ne-am simţit foarte bine, ne-am pregătit de vacanţă. Ideea era să primim şi să oferim cadouri haioase, totul e în spirit de glumă aşa că… am primit premiul Oscar. Sincer, nu cred că-l merit, încă.  Apoi am primit şi lenjerie intimă cu emblema  Moşului deci sunt pregătit de Sărbători”, spune amuzat interpretul lui Amir.

Adrian Tapciuc, unul dintre regizorii producţiei “Iubire şi onoare’ a primit un scaun de regizor pe care a fost aşezat spre amuzamentul tuturor. Andreea Pătraşcu a plecat acasă cu o braţară, iar Răzvan Fodor a îmbrăcat, în uralele colegilor, tricoul de Supertată.

Maestrul Marin Moraru a primit în dar un tablou cu un colaj cu imagini din rolurile interpretate de-a lungul anilor. Carmen Tanase a primit un nou căţel, de această dată de plus. Doiniţei Oancea, moşul i-a adus multe accesorii, iar lui Costin Sforaru, protagonistul serialului “Moştenirea” de la Pro Tv, o pereche de…pijamale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton