Homepage  / Vedete străine

Petrecere în avans pentru mezina lui David și a Victoriei Beckham. Harper Seven a împlinit 12 ani

Petrecere în avans pentru mezina lui David și a Victoriei Beckham. Harper Seven a împlinit 12 ani
8

de Cătălina Matei,

Bucurie mare în familia Beckham, care a sărbătorit-o în acest weekend pe Harper Seven, singura fiică a lui David și Victoriei Beckham, care mai au împreună trei băieți. Puștoaica a împlinit 12 ani pe 10 iulie, iar părinții i-au organizat o petrecere tematică.

Victoria și David Beckham au organizat în weekend-ul trecut o petrecere de amploare pentru aniversarea fiicei lor, Harper Seven. Aceasta a împlinit 12 ani și a avut parte de un eveniment special, un party chic pe tema Prada. De altfel, mama sa, Victoria, a postat pe contul său de Instaram mai multe imagini de la petrecere.

Într-una dintre imaginile postate, Harper poartă o rochie tip slip dress mov, având unghii albe și o geantă elegantă albastră, în timp ce mama ei o ținea în brațe.

Petrecerea a avut loc la Prada Caffè din Londra, care are un interior și un exterior de culoare verde-mentă, cu pardoseală în carouri alb-negru în interior, potrivit Hello!. Familia Beckham a sărbătorit împreună la cafeneaua elegantă, la care au fost prezenți și doi dintre cei trei fii ai Victoriei și ai lui David Beckham, Romeo, de 20 de ani, și Cruz, de 18 ani.

Harper Seven împlinește 12 ani!!! (aproape) @Prada party for Harper Seven CHIC!!!”, a descris Victoria o postare de la petrecere, pe care a împărtășit-o pe Instagram.

Și tot Victoria Beckham a postat în această dimineață, pe contul său de Instagram, și un video emoționant, dedicat zilei de naștere a fiice sale. Un colaj cu poze realizate de-a lungul timpului, din care se vede clar cum mezina îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale.

Brooklyn Beckham, care s-a căsătorit cu Nicola Peltz în aprilie 2022, nu a părut să fie prezent la eveniment.

În același timp, într-una dintre fotografii, Harper a zâmbit în timp ce stătea lângă tatăl ei, fiind vizibil emoționat. Victoria Beckham a inclus și o imagine cu Harper lângă tortul ei aniversar, cu „La mulți ani 12 Harper!” scris în glazură roșie și 12 lumânări albe aprinse în vârful tortului.

Foto: Hepta

Beckham family leave their hotel La Reserve – ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Victoria și David Beckham, un mariaj de 24 de ani

Celebrul cuplu a marcat de curând și aniversarea căsătorie. Victoria și David Beckham au făcut nunta în urmă cu 24 de ani, pe 4 iulie. Într-o serie de postări emoționante, cei doi au sărbătorit acea zi specială, comemorând în același timp dragostea și relația care există acum între ei.

În postarea sa de pe Instagram, fostul a împărtășit o fotografie veche în care el și soția sa țin în brațe niște cățeluși. David Beckham  i-a adresat un mesaj emoționant partenerei sale, numind-o cea mai bună soție.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton