Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Petrecere în familia Andreei Mantea. Fiul ei, David, a împlinit 6 ani: „La mulți ani, puiul meu mult dorit!”

Petrecere în familia Andreei Mantea. Fiul ei, David, a împlinit 6 ani: „La mulți ani, puiul meu mult dorit!”
9

de Redactia Tvmania

Andreea Mantea i-a organizat fiului ei o petrecere pe cinste: David a împlinit ieri, 27 mai, 6 ani, iar cel mic a avut parte de o aniversare ca înainte de pandemie, organizată în aer liber. Înconjurat de prietenii lui, el a fost răsfățat cu multe surprize. 

La aniversarea celor șase ani ai săi, David a primit în dar de la mama sa, Andreea Mantea, o petrecere specială, cu multe baloane, dulciuri și mascote colorate, scrie viva.ro.

„6 Anisori! Nu aș fi crezut niciodată că acești ani vor trece atât de repede… La mulți ani, Puiul meu mult dorit!”, a scris Andreea Mantea într-o postare pe contul personal de Instagram, chiar în ziua în care fiul său a împlinit șase ani.

Deși petrecerea a avut și elementul mult iubit de copii și de adulți deopotrivă – un candy bar plin de bunătăți – prezentatoarea emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D, a stat departe de „tentațiile cu multe calorii”:

„Astăzi sunt la dietă! Să fie clar!”, a scris ea, pe Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

După terminarea petrecerii, vedeta de la Kanal D le-a mărturisit fanilor din mediul online că „a fost o zi foarte grea și emoționantă” pentru ea, ca mamă. Totodată, Andreea Mantea a ținut să le mulțumească celor care i-au transmis „La mulți ani” lui David.

„A fost o zi foarte grea și emoționantă pentru mine. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, din tot sufletul meu! Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și tuturor celor care încă sunt! Cu toții sunteți minunați!”, au fost cuvintele Andreei Mantea.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

David a fost sărbătorit cu mult fast

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton