Homepage  / Articole

Petrecere mare în serialul „Iubire şi onoare”

Petrecere mare în serialul „Iubire şi onoare”

de Redactia Tvmania

O mulţime de vedete de la Acasă, Pro TV şi nu numai îşi joacă propriul rol în episodul de mâine seară din „Iubire şi onoare” (Acasă, 20.30), în care are loc o superpetrecere găzduită de Amir, personajul lui Radu Vâlcan.

.

Evenimentul fastuos, prilejuit de lansarea pe piaţa din România a firmei de diamante deţinută de familia emirului din Beled el Noor, va fi prezentat în episodul de joi, 28 octombrie, din „Iubire şi onoare”, care începe la Acasă la 20.30

Amir (Radu Vâlcan), cu Ilinca (Mădălina Drăghici) alături, este gazda unui cocktail la care participă fotografi, reporteri şi invitaţi de seamă.

Printre actorii din serial, veţi recunoaşte vedete şi invitaţi care îşi joacă propriul rol: Monica Pop, Tora Vasilescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Gina Pistol, Cristina Cepraga, Liviu Vârciu, Cabral sau Mircea Solcanu.

Monica Pop, o prietenă apropiată a actorilor din Buftea, a acceptat cu mare plăcere propunerea de a juca în „Iubire şi onoare”: „Am fost de mai multe ori prezentă la filmări alături de prietenii mei şi sunt fascinată de munca lor. E al doilea mic rol pe care îl joc în producţiile de la Acasă”, spune Monica Pop, directorul spitalului clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti.

La rândul ei, Mădălina Drăghici, interpreta Ilincăi în serial, soţia lui Amir, declară: „La filmări a fost foarte frumos, dar trebuie să recunosc că personal mi s-a părut cea mai obositoare zi de filmare. Am înţeles încă o dată că la astfel de filmări, cu atât de mulţi actori, disciplina este sfântă”, povesteşte Mădălina.

Şi Adelei Popescu (foto), interpreta lui Carmen, directoarea firmei de diamante, i-a plăcut la „petrecere”:

„A fost o zi de filmare foarte frumoasă, iar Carmen s-a dat în stambă făcând toate prostiille din lume, a dat dovadă de tot parvenitismul posibil într-un context cu foarte multă clasă. Am avut o rochie superbă, dar cea mai amuzantă a fost coafura, sub forma unui cuib de cuci. Lui Carmen i s-a potrivit perfect, mie mi s-a părut caraghioasă, dar am un personaj care poate orice”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton