Homepage  / Știri / Televiziune

Petru Buiuca e primul „MasterChef” al României!

Petru Buiuca e primul „MasterChef” al României!

de Redactia Tvmania

Petru Buiuca a fost ales câştigător al finalei "MasterChef", difuzată miercuri seară la Pro TV. Tânărul de 23 de ani, originar din Constanța, a câștigat  marele premiu în valoare de 50.000 de euro, în defavoarea lui Mimi, alături de care a intrat în ultima etapă a show-ului.

În ultima probă de departajare, Petru și Mimi au avut de gătit „preparatul de vis” pentru care s-au înscris la „MasterChef”.

Petru a șocat pe toată lumea după ce, imediat ce a aflat că a câștigat marele premiu, a povestit că a muncit mult ca să ajungă aici, iar familia lui este una modestă. Tocmai de aceea, banii de la „MasterChef” o vor ajuta pe mama lui Petru să termite de plătit un credit.

„Lumea poate nu știe, dar eu acasă gătesc cartofi prăjiți, iar mama a mâncat sparanghel pentru prima oară în viață la audițiile pentru emisiune”, a spus Petru cu ochii înlăcrimați imediat după ce a dat mâna cu jurații emisiunii din postura de câștigător.

Colegii au fost împotriva lui în finală

În timpul ultimelor probe din finală, Petru nu s-a bucurat de prea multe încurajări. În schimb, cea de-a doua finalistă, Mimi, a primit ponturi din partea colegilor aflați în platou.

„A simțit și el la un moment dat acest val de energie negativă și nu mai lua în seamă nici comentariile care îi erau într-adevăr de ajutor”, a spus Simona Pâslaru, una dintre concurentele „MasterChef”.

Într-un interviu acordat protv.ro, Petru Buiuca a recunoscut că și-ar fi dorit ca Chefii să fi fost mai deschiși: „Singurul reproș ar fi că nu suflau. Așa eram și noi mai încrezători. Plus că furam meserie altfel. Poate dădeau indicii. Dar direct, așa, niciodată…”, a spus Petru.

Dintre colegi, câștigătorul „MasterChef” îi preferă pe „Teacher, Mimi și Simona”, care au „tot respectul meu”. Petru Buiuca nu s-a arătat supărat pe lista de colegialitate arătată de ceilalți concurenți.

„Am primit toată susținerea de care aveam nevoie de la familie. Nu gătesc colegii mei, gătesc eu. Experiența e a mea, nu mi-o ia nimeni”, a spus el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton