Homepage  / Articole

Au început preselecțiile pentru „MasterChef”!

Au început preselecțiile pentru „MasterChef”!

de Redactia Tvmania

Preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „MasterChef”, care va fi difuzat la Pro TV la începutul anului viitor, au început de curând. Veniți din toate colțurile țării, bucătarii amatori dornici să obțină un loc în competiție s-au prezentat la Hotel Howard Johnson Grand Plaza din București cu speranța că pasiunea și talentul lor le va deschide drumul spre „șortul MasterChef”.

De profesii diferite, de la economiști la tineri studenți, de vârste diferite, cei peste o mie de candidați s-au prezentat cu un fel de mâncare reprezentativ pentru ei. Fie că a fost vorba de preparate exotice bazate pe combinații spectaculoase de fructe de mare, fie că s-a mizat pe platouri arătoase de deserturi  sau pe bucate românești, fiecare farfurie „și-a încercat norocul”.

Cei veniți la preselecții au avut surpriza de a se întâlni cu foști concurenți din primul sezon, printre care Mimi Nicolae, Sidia Sissoko sau Alex Petricean D’Artagnan, Dorin Mandache, dar și cu Petru Buiuca.

Câștigătorul primul sezon a fost plăcut surprins să constate că la preselecții au venit și foarte mulți prieteni de-ai lui.

[imagebrowser id=942]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton