Homepage  / Vedete străine

Phoebe Dynevor nu va mai juca în „Bridgerton”, sezonul 3. Anunțul surprinzător făcut de actrița care o interpretează pe Daphne

Phoebe Dynevor nu va mai juca în „Bridgerton”, sezonul 3. Anunțul surprinzător făcut de actrița care o interpretează pe Daphne
10

de Roxana Mirea,

Vești triste pentru fanii serialul „Bridgerton”. Phoebe Dynevor, actrița care o interpretează pe Daphne Bridgerton, nu se întoarce în sezonul 3. Noile episoade vor prezenta povestea de dragoste dintre Colin Bridgerton (Luke Newton) și Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Iată care este anunțul neasteptat făcut de Phoebe Dynevor.

Phoebe Dynevor nu va juca în „Bridgerton”, sezonul 3

Phoebe Dynevor nu se întoarce în serialul „Bridgerton” pentru cel de-al treilea sezon – care se concentrează pe povestea de dragoste dintre personajele interpretate de Luke Newton și Nicola Coughlan.

Actrița nu va relua rolul lui Daphne Bridgerton în următorul sezon din serialul Netflix creat de Shonda Rhimes, dar este „entuziasmată” să urmărească, la fel ca toți ceilalți, cum povestea de dragoste a fratelui ei de pe ecran, Colin Bridgerton și a lui Penelope Featherington va fi în centrul atenției.

BRIDGERTON_208_Unit_02602RIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Întrebată dacă se va întoarce în rolul lui Daphne, actrița de 27 de ani a declarat pentru Screen Rant: „Din păcate, nu în sezonul trei. Poate în viitor. Dar, ca spectator, sunt încântat să urmăresc sezonul trei”, a spus actrița.

Primul sezon din serialul „Bridgerton” a urmărit idila dintre Daphne și ducele de Hastings. După ce povestea lor și-a cunoscut deznodământul, colegul lui Phoebe, Rege-Jean Page, a confirmat că nu se va mai întoarce în rolul lui Simon pentru sezoanele viitoare ale serialului.

„Bridgerton” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Phoebe Dynevor, îngrijorată că plecarea lui Regé-Jean Page va afecta producția

Phoebe a recunoscut anterior că a crezut că plecarea lui Rege-Jean a pus un „obstacol” în ceea ce privește producțiea.

Am fost puțin avertizată, așa că am știut, dar da, cred că este un obstacol. Dar, din nou, serialul se concentrează în jurul familiei Bridgerton și sunt opt cărți. Cred că poate fanii cărților au fost mai conștienți de acest lucru decât fanii serialului.”

Dar știa că, în cele din urmă, plecarea lui  Regé-Jean Page nu va avea un impact asupra viitoarelor sezoane, cel de-al doilea sezon al serialului – care se bazează pe seria de romane scrisă de Julia Quinn – fiind centrat pe un triunghi amoros între Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) și surorile vitrege Kate (Simone Ashley) și Edwina Sharma (Charithra Chandran).

Cred că fanii cărților știu că fiecare [sezon] este despre un frate diferit. Iar noi îi predăm ștafeta minunatului Johnny, care îl interpretează pe Anthony. Evident, este trist să îl văd pe [Page] plecând, dar abia aștept să mă reîntâlnesc cu familia mea”, a spus Phoebe Dynevor, înainte de premiera celui de-al doilea sezon din „Bridgerton”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton