Homepage  / Vedete / Vedete străine

Phoebe Waller-Bridge are proiecte mărețe! Va juca alături de Harrison Ford în „Indiana Jones 5”

Phoebe Waller-Bridge are proiecte mărețe! Va juca alături de Harrison Ford în „Indiana Jones 5”

de Ioana Maria,

Celebra actriță, scenaristă și producătoare Phoebe Waller-Bridge (35 de ani) va fi partenera lui Harrison Ford în „Indiana Jones 5”, informează deadline.com. 

 

După ce studiourile Disney au confirmat, în decembrie 2020, realizarea mult-așteptatului film „Indiana Jones 5”, cel mai nou titlu al faimoasei francize, iar studiourile Lucasfilm și regizorul James Mangold s-au asigurat că Harrison Ford va interpreta pentru a cincea oară rolul îndrăgitului arheolog și aventurier Indiana Jones, o sursă apropiată filmului a declarat recent pentru Deadline că interpreta rolului principal feminin va fi Phoebe Waller-Bridge. 

 

Phoebe Waller-Bridge a fost recompensată, anul trecut, cu Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o producție de televiziune la categoria muzical/comedie, pentru rolul din serialul „Fleabag” (lansat în 2016 și difuzat de Amazon și de BBC până în 2019), dar are mare succes și ca scenaristă. Ea a fost premiată cu Emmy ca scenaristă a serialului „Fleabag”, dar este și creatoarea serialului de mare succes „Obsesia Evei”, care i-a adus, de asemenea, numeroase premii și nominalizări. Cel mai recent scenariu pe care l-a semnat Phoebe Waller-Bridge este al amânatului nou film din seria Bond, „Nu e vreme de murit” (2021), a cărui lansare a fost reprogramată, mai nou, pentru toamna acestui an. 

 

James Mangold a preluat regia faimoasei francize de la Steven Spielberg, care a regizat primele patru filme cu Indiana Jones („Indiana Jones și Căutătorii arcei pierdute” în 1981, „Indiana Jones și templul blestemat” în 1984, „Indiana Jones și Ultima cruciadă” în 1989 și „Indiana Jones și regatul craniului de cristal” în 2008), devenite clasice ale genului de aventuri. Steven Spielberg va fi însă producător executival filmului „Indiana Jones 5” și se va implica în multe compartimente ale realizării filmului. Alături de marele cineast, filmul îi va avea ca producători pe Kathleen Kennedy, Frank Marshall și Simon Emanuel. 

 

Una dintre marile surprize pentru fani va fi prezența ilustrului compozitor John Williams, care a compus arhicunoscuta temă muzicală a filmului și toate cele patru coloane sonore ale francizei adorate de public de-a lungul celor patruzeci de ani de la lansare și care s-a alăturat filmului „Indiana Jones 5”. Nu se cunosc încă detalii despre acțiunea noului film, iar distribuția urmează să fie completată cu noi nume, dar se intenționează ca filmările să înceapă în această vară, iar premiera este deja programată pentru 29 iulie 2022. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton