Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pierce Brosnan, fotografie rară cu soția sa. Mesajul emoționant dedicat lui Keely Shaye, într-o zi specială

Pierce Brosnan, fotografie rară cu soția sa. Mesajul emoționant dedicat lui Keely Shaye, într-o zi specială

de Andra Stana,

Pierce Brosnan a apelat la Instagram pentru a-i ura soției sale „La mulți ani”. Actorul, în vârstă de 69 de ani, a distribuit o fotografie adorabilă în care apare Keely Shaye îl ține în brațe, în timp ce actorul zâmbește la cameră.

Pierce Brosnan o postat o fotografie rară cu soția sa

„La mulți ani, draga mea @KeelyShayeBrosnan. Te iubesc nespus de mult. Atâția ani de dragoste, viață, muncă și joacă. Mai departe mergem!”, scrie în legenda pozei, care a fost făcută în această vară, scrie hellomagazine.com.

Prietenii cuplului au reacționat rapid, actrița Lyndie Benson scriind: „Cel mai inspirat cuplu care a existat vreodată. Te iubesc și La mulți ani Queen Keely. Și eu te iubesc mult @keelyshayebrosnan”.

Rita Wilson a scris și ea un mesaj pe Instagram: „La mulți ani „nebună Keely”, cea mai dulce dintotdeauna!”, în timp ce Cindy Crawford a adăugat: „La mulți ani, frumoasă și plină de suflet @keelyshayebrosnan!”.

Postarea romantică a lui Pierce Brosnan vine la aproape două luni după ce a marcat aniversarea nunții lor printr-o postare publică pe rețelele de socializare.

Starul din „James Bond” a pus pe Instagram o fotografie frumoasă din ziua nunții lor din 2001, făcută la scurt timp după ce cuplul a schimbat jurămintele. Alături de aceasta, Pierce a scris un mesaj sincer pentru soția sa, care sună astfel „La mulți ani, iubirea mea Keely, am dansat în acea noapte și încă mai dansăm dansul și astăzi. Aș putea să o fac din nou”.

Cuplul a spus „Da” la Ballintubber Abbey din Irlanda natală a lui Pierce, în fața a 100 de invitați. Împreună au doi fii: Dylan și Paris.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton