Homepage  / Vedete străine

Pink a pozat nud la vârsta de 43 de ani. A fost surprinsă de soțul ei în timp ce făcea „duș în aer liber”

Pink a pozat nud la vârsta de 43 de ani. A fost surprinsă de soțul ei în timp ce făcea „duș în aer liber”
7

de Roxana Mirea,

Pink, în vârstă de 43 de ani, a pozat nud și a publicat imaginea pe rețelele sociale. Artista a fost fotografiată de soțul ei în timp ce făcea duș. „Dacă nu ai făcut duș în aer liber în timp ce soțul tău încearcă să te sperie la fiecare cinci minute, nu ai trăit!” a scris Pink în dreptul imaginii.

Pink, în vârstă de 43 de ani, a pozat nud

Pink, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit o fotografie în care apare nud, surprinsă în timpul unei excursii pe lac, împreună cu soțul ei, Carey Hart, în weekendul Memorial Day, potrivit hellomagazine.com.

Îmbrățișând weekend-urile la lac și un nou costum de baie ridicol”, a scris celebra cântăreață, în dreptul a două imagini cu ea. În prima imagine, Pink apare purtând un sutien de baie transparent, cu imprimeu cu banane. În a doua imagine, ea este surprinsă în timp ce face duș în natură.

Dacă nu ai făcut duș în aer liber în timp ce soțul tău încearcă să te sperie la fiecare cinci minute, nu ai trăit!!!!!!”, a mai scris ea.

Imaginea intrigantă de la duș a fost surprinsă de Carey, în vârstă de 47 de ani, în timp ce vedeta făcea duș în fața rulotei lor, radiind de bucurie sub jetul de apă. Artista, care este mama a doi copii (Willow, în vârstă de 11 ani și Jameson, în vârstă de 6 ani) împărtășește adeseori momentele de bucurie din viața ei, iar această postare este o mărturie încântătoare a personalității sale distractive.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pink s-a îngrășat 16 de kilograme în timpul pandemiei

La începutul acestui an, cântăreața a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus. Într-un interviu pentru pentru Variety din februarie, Pink a dezvăluit că s-a îngrășat 16 de kilograme în timpul pandemiei de COVID-19, în mare parte din cauza dragostei ei pentru pâinea de casă.

Pe lângă creșterea în greutate, Pink a suferit și o operație la șold și o dublă operație de înlocuire a discurilor la gât, ceea ce i-a îngreunat mobilitatea. Cu toate acestea, dând dovadă de o rezistență remarcabilă, cântăreața a declarat pentru Variety că a reușit să scape cu succes de kilogramele în plus, declarând cu mândrie că este „mai puternică” decât a fost „vreodată” și că se simte ca o „femeie bionică”.

Pink nu s-a ferit niciodată să arate că își iubește corpul. În iunie 2014, ea a pozat nud pentru coperta revistei Who din Australia. Deși a recunoscut că „ar putea oricând să mai piardă câteva [kilograme] pe ici pe colo”, ea și-a menținut preferința pentru fi puternică și nu neapărat slabă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton