Homepage  / Vedete străine

Pink, în lacrimi de fericire după ce fiica ei a urcat pe scenă alături de ea. Imaginile emoționante publicate de soțul artistei

Pink, în lacrimi de fericire după ce fiica ei a urcat pe scenă alături de ea. Imaginile emoționante publicate de soțul artistei
6

de Roxana Mirea,

Pink a fost emoționată până la lacrimi de către fiica ei în vârstă de 12 ani, Willow. Fetița i s-a alăturat pe scenă, în timpul unui concert al artistei, și a cântat piesa „Cover Me In Sunshine”. Imaginile emoționante au fost publicate de soțul lui Pink, Carey Hart, care a fost mândru să-și vadă fiica pe scenă.

Pink s-a emoționat când fiica ei a cântat în deschiderea a turneului său

Pink nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire după ce fiica ei în vârstă de 12 ani, Willow, i s-a alăturat pe scenă în seara de deschidere a turneului său 2023 Summer Carnival Tour. Miercuri, pe Instagram, mândrul tată Carey Hart a distribuit un clip drăguț cu Willow cântând „Cover Me In Sunshine” în fața unei mulțimi entuziaste din Bolton, Anglia, în timp ce Pink privea cu mândrie de la câțiva pași distanță, potrivit Page Six.

Pink performs at the University of Bolton StadiumIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Atât de mândru că Willz a urcat pe scenă cu mama @pink!!!!! Trebuie să fie un moment suprarealist pentru mama să fie cu fetița ei pe scenă”, a scris fostul pilot de motociclete, în vârstă de 47 de ani, în dreptul clipului.

Clipul o arată, de asemenea, pe artista, în vârstă de 43 de ani, grăbindu-se la fiica ei pentru a o îmbrățișa și a o săruta înainte de a-și șterge o lacrimă.

Pink și partenerul ei au și un fiu în vârstă de 6 ani, pe nume Jameson Moon.

Dar nu totul este numai distracție pentru Willow, deoarece cântăreața a dezvăluit anterior că fiica ei are o „slujbă adevărată”, făcând parte din echipa ei în turneu. „Pur și simplu a trebuit să depășim salariul minim și este diferit de la stat la stat”, a mai explicat Pink în timpul unei apariții la Today Show în februarie. „Am spus că este vorba de 22,50 de dolari pe spectacol, în funcție de cât de mult merg, dacă depășesc timpul. Ea [Willow] a spus: „Accept 20 de dolari. Este mai ușor să faci calculele”. Eu îi spun: ‘Nu așa se negociază’. Eu zic: ‘O să iei 25 de dolari, așa că e mai ușor să faci calculele’”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton