Homepage  / Vedete străine

Pippa Middleton și-a botezat fiica. Ce legătură are numele ales cu fiica lui Meghan Markle și a lui Harry

Pippa Middleton și-a botezat fiica. Ce legătură are numele ales cu fiica lui Meghan Markle și a lui Harry

de Ioana Maria,

Pippa și soțul ei, James Matthews, și-au întâmpinat cel de-al treilea copil la începutul acestei veri. Acum sora lui Kate s-a gândit și la un nume adorabil ce poartă o semnificație deosebită întrucât are legătură cu Regina Elisabeta a II-a, dar și cu fiica lui Meghan Markle și a lui Harry.

Cuplul și-ar fi numit fiica nou-născută Rose, potrivit Daily Mail.

Pippa Middleton, Credit line: Profimedia

Pippa Middleton a decis ca fetița pe care a adus-o pe lume în urmă cu o lună să poarte un nume superb de floare, pentru a rezona numele de alint al Reginei Elisabeta a II-a, de pe vremea când era copilă și i se spunea Lilibet (în traducere Crin).

Astfel, fetița lui Pippa Middleton va împărtăși o legătură specială nu numai cu Regina, ci și cu verișoara ei, Lilibet, fiica lui Meghan Markle și a lui Harry, care și-au botezat fiica cu numele de alint al Maiestății Sale.

Pippa Midleton a decis să-și numească fiica Rose, care înseamnă trandafir și este floarea oficială a lunii iunie în Marea Britanie.

Numele este derivat din latinescul „rosa”, care se referă la floare și s-a clasat pe locul 61 al numelor de fetițe din 2020, în Anglia.

Micuța Rose are o legătură specială cu fiica de 1 an a lui Meghan Markle și a Prințului Harry, ce poartă tot un nume inspirat de flori. Ducele și ducesa de Sussex și-au numit fetița Lilibet după bunica lui Harry, Lilibet fiind numele de alint al reginei Elisabeta din copilărie.

Pippa Middleton / Credit line: Profimedia

Publicația People a relatat anterior că Pippa a născut-o pe micuța Rose la începutul acestei veri în aripa Lindo a spitalului St. Mary’s, aceeași locație în care ea și Matthews și-au întâmpinat primii doi copii.

Părinții celor trei l-au întâmpinat pe fiul lor Arthur, în vârstă de trei ani, în octombrie 2018, și pe prima lor fiică, Grace, în vârstă de un an, în martie 2021.

Pippa s-a căsătorit cu Matthews în cadrul unei ceremonii grandioase în mai 2017 la biserica St. Mark’s Church Englefield, Berkshire, în apropiere de casa familiei Middleton. La nuntă au participat membrii familiei regale, inclusiv sora mai mare, ducesa Kate, prințul William, prințul Harry și prințesa Beatrice.

Potrivit People, Pippa și familia ei plănuiesc să se mute din Londra într-un sat de lângă Bucklebury, în Berkshire, unde ea și frații ei au crescut, iar părinții ei, Carole și Michael Middleton, încă locuiesc.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton