Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pippa Middleton, sora lui Kate, a invitat-o cu reticență pe Meghan Markle la nunta ei. Din ce motive

Pippa Middleton, sora lui Kate, a invitat-o cu reticență pe Meghan Markle la nunta ei. Din ce motive

de Redactia Tvmania

În mai 2017, Meghan Markle, iubita de atunci a prințului Harry, a fost pregătită să participe la nunta Pippei Middleton cu James Matthews. Pippa nu fusese încântată să o invite, dezvăluie autorii cărții „Finding Freedom”, iar în cele din urmă, Meghan nu a mers la ceremonie, decizia fiind luată de Meghan și Harry în ultima clipă.

 

În biografia neoficială a ducilor de Sussex,  autorii au numit-o pe Meghan „ reticență într-o oarecare măsură” având în vedere lista de invitați a Pippei pentru nuntă.

„Atât mireasa, cât și mama acesteia, Carole, au fost îngrijorate cu privire la prezența actriței americane alături de Harry, care  ar fi putut umbri evenimentul principal”, au scris jurnaliștii.

Meghan fusese hotărâtă „să nu facă nicio greșeală la nunta Pippei” aceasta lucrând cu prietena ei Jessica Mulroney pentru a crea o ținută „simplă și elegantă” pentru biserică, însă în cele din urmă, Meghan nu a mai avut nevoie de ea.

Harry i-a închiriat partenerei sale o garsonieră unde a putut sta în timpul nunții, iar prințul a mers acolo pentru a putea lua prânzul alături de viitoarea soție. Chiar dacă nu a participat la nunta propriu zisă, Mehan s-a alăturat familiei regale la recepția evenimentului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton