Homepage  / Știri

Plângere penală împotriva lui Alec Baldwin. Ce acuzații îi aduce o membră a filmului „Rust”

Plângere penală împotriva lui Alec Baldwin. Ce acuzații îi aduce o membră a filmului „Rust”

de Roxana Mirea,

Alec Baldwin a fost dat în judecată în ceea ce privește tragedia care a avut loc pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”. Mamie Mitchell, supervizoarea de scenariu a filmului, a depus o plângere penală împotriva actorului. De asemenea, Mamie Mitchell este cea care a sunat la poliție după ce a avut loc tragedia.

Alec Baldwin, dat în judecată de o membră a filmului Rust

Ancheta în ceea ce privește tragedia de pe platourile de filmare ale peliculei „Rust” continuă. Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită, iar directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit. Regizorul Joel Souza, a fost rănit, fiind împușcat în umăr.

Recent, Mamie Mitchell, supervizorea de scenariu, a depus plângere împotriva lui Alec Baldwin. Aceasta a declarat că în scenariu nu era prevăzută nicio scenă în care actorul trebuia să descarce arma. Potrivit acesteia, scenariu presupunea trei planuri apropiate – unul pe ochii lui Baldwin, altul cu o pată de sânge pe umăr și unul „în timp ce își ducea mâna la toc și scotea pistolul”.

„Nu era nimic în scenariu despre pistolul care a fost descărcat de inculpatul Baldwin sau de către orice altă persoană”, spune Mamie Mitchell, potrivit spynews.ro.

În plus, în proces au fost citați și producătorii filmului.

Ce acuzații i se aduc lui Alec Baldwin

Mamie Mitchell a mai precizat în plângerea respectivă că ea nu a fost deloc înștiințată că urma să fie descărcată o armă, lucru care este împotriva protocoalelor de siguranță de bază. Aceasta îl acuză pe actor că nu a verificat dacă arma este sau nu încărcată înainte de a trage cu ea. După ce Alec Baldwin a tras, Mamie Mitchell spune că a auzit un zgomot puternic în urechi și că i-a fost frică pentru viața ei.

Domnul Baldwin nu se poate ascunde în spatele regizorului adjunct pentru a încerca să scuze faptul că nu a verificat el însuși arma”, a mai spus Mamie Mitchell.

Aceasta este a doua plângere depusă pentru incident. Alec Baldwin și alți membri ai producției au fost dați în judecată și de electricianul-șef de pe platoul de filmare al filmului „Rust”. Acesta l-a acuzat pe actor de neglijență.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton