Homepage  / Știri / Televiziune

Platoul emisiunii „Acces direct”, atacat cu bolovani!

Platoul emisiunii „Acces direct”, atacat cu bolovani!

de Redactia Tvmania

Femeia care în urmă cu două luni a intrat în platoul emisiunii „Acces direct” de la Antena 1 și a aruncat cu o cărămidă spre prezentatoarea Mirela Vaida s-a întors miercuri complet dezbrăcată și a spart geamurile ușii de acces în platou. Poliția Capitalei a informat într-un comunicat de presă, citat de libertatea.ro, că femeia a fost dusă la sediul subunității de poliție. 

Se pare că ghinionul nu o mai lasă pe Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a trăit șocul vieții ei atunci când agresoarea care a intrat în luna martie în platou, cu o cărămidă, a atacat-o din nou. S-a dezbrăcat și a urmărit-o: ‘A zis că-mi taie gâtul’.  

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei, dar şi un echipaj medical, iar femeia a fost preluată şi dusă la spital. Potrivit unor surse, până să fie prinsă, femeia a reuşit să spargă un geam.

Atacatoarea Mirelei Vaida și-a scos hainele în spatele rulotei și a început să arunce, iar, cu pietre în geamurile platoului emisiunii de la Antena 1. Din fericire, de data aceasta oamenii din producție au văzut la timp ce se întâmplă și au anunțat autoritățile. Mirela Vaida este panicată și se teme pentru viața ei, acum mai mult ca niciodată:

„Această femeie a făcut fix ca prima oară. S-a dezbrăcat după rulotă și a aruncat spre mine, către noi. A zis că vrea să îmi ia gâtul.. Poate că îi iese?!.. Eu sau Ea? Ea e mai înțeleasă ca mine.. Sub amenințare și teroare nu pot.. Nu plec.. Viața mea nu e mai valoroasă. Să mor și eu! daca asta vă doriți, asta se va întâmpla.

Ea vine după același scenariu, noi stăm și ne uităm cum își face filmul.. Ideea este următoare- Avem imaginile, pentru că prietenii de la spălătorie au văzut-o și ne-au alertat. A început să dea cu pietre..Eram în platou și am auzit bubuituri. Ori e pusă de cineva, ori dacă ea are un plan bine pus la punct, nu se liniștește. Să îmi fie frică să mai ies din casă.. O nebună te amenință cu moartea.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton