Homepage  / Seriale / Telenovele

Pleacă Levy, vine Gianecchini!

Pleacă Levy, vine Gianecchini!

de Redactia Tvmania

La Acasă, ne luăm adio de la „India” şi „Predestinaţi”, însă din 15 septembrie începe telenovela braziliană „7 păcate”, cu Reynaldo Gianecchini şi Giovanna Antonelli în rolurile principale. .

După ce au jucat împreună în „Culoarea păcatului”, Gianecchini şi Antonelli se întorc pe micile noastre ecrane, la Acasă, cu telenovela „7 păcate”.

Producţie braziliană filmată între 2007 şi 2008 va avea 209 episoade şi este cronica unei poveşti pasionale de dragoste, cu multe intrigi şi răsturnări spectaculoase de situaţie (doar vorbim de telenovele, nu de romanele lui Kafka).

Reynaldo Gianechinni va interpreta rolul lui Dante, un taximetrist cinstit, care devine ţinta lui Beatriz (Priscilla Fantin), o tânără foarte bogată.

Deşi căsătorit cu Clarice  (Giovanna Antonelli), Dante cade în plasa lui Beatriz fără să vrea, mai ales că pentru iubirea lui, tânara îşi vinde sufletul (un pic de paranormal nu strică niciodată, aşa-i?).

Dacă Dante va comite cele şapte păcate capitale, Invidia, Mânia, Trufia, Trândăvia, Lăcomia, Avariţia şi Desfrâul, atunci va rămâne mereu în braţele lui Beatriz.

Pe Reynaldo Gianechinni, care înainte de a deveni actor a fost model, îl ştiţi din telenovele precum „Bellisima” sau „Moştenire de familie”.

La rândul ei, Giovanna Antonelli vă este cunoscută din celebra „Clona” – actriţa a avut o relaţie de cinci ani cu partenerul ei, Murilo Benicio, de care s-a despărţit însă la câteva luni după naşterea copilului lor (în mai 2005).

Acum, despărţită şi de cel de-al doilea ei soţ, un om de afaceri american, Giovanna are o relaţie cu Leonardo Nogueira, regizor pentru casa de producţie TV Globo. El este tatăl celor doi gemeni pe care actriţa îi aşteaptă la începutul toamnei.

.

Adio, „India”!

Povestea de 109 episoade ajunge la sfârşit, ultimul episod fiind difuzat de Acasă marţi, 14 septembrie, de la  23.30. Povestea de dragoste a Mayei (Juliana Paes) ajunge la final şi o dată cu ea se termină şi peripeţiile celorlalte personaje.

.

„Predestinaţi” pentru totdeauna

Vineri, 17 septembrie, de la 20.30, veţi descoperi în „Sortilegio” – „Predestinaţi” cum se încheie povestea de dragoste dintre Maria Jose şi Alejandro. Maura, Bruno şi mama Mariei Jose vor fi pedepsiţi – cu vârf şi îndesat – pentru toate răutăţile pe care le-au făcut!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton