Homepage  / Seriale

Poker Face, când apare serialul cu Natasha Lyonne pe SkyShowtime. Distribuția este plină de vedete

Poker Face, când apare serialul cu Natasha Lyonne pe SkyShowtime. Distribuția este plină de vedete

de Roxana Mirea,

Serialul Poker Face, aclamat de critici, va fi difuzat în exclusivitate pe SkyShowtime. Primul sezon a avut premiera pe 26 ianuarie 2023 și este format din 10 episoade. Iată despre ce este vorba în serialul Poker Face și de când îl puteți vedea pe platforma de streaming. 

Serialul Poker Face, în premieră pe SkyShowtime

Poker Face va putea fi urmărit în exclusivitate pe SkyShowtime în luna septembrie. 

Realizat de Rian Johnson, Poker Face este un serial de 10 episoade, prezentând câte un mister al săptămânii, ce o urmărește pe Charlie Cale, interpretată de Natasha Lyonne, a cărei abilitate extraordinară este aceea de a determina când cineva minte. Ea pornește la drum cu mașina ei Plymouth Barracuda și, cu fiecare oprire, întâlnește o nouă distribuție de personaje și crime ciudate pe care nu poate să nu le rezolve.

Serialul a primit recenzii foarte bune și a devenit rapid Certified Fresh pe Rotten Tomatoes, obținând un scor de 98% din partea criticilor.

Serialul o are ca producătoare executivă și vedetă pe Natasha Lyonne, pe care o știm și din serialul „Russian Doll”, dar și o listă de vedete printre care se numără Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Ron Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson și Tim Meadows.

Poker Face este creat de Rian Johnson, nominalizat de două ori la Oscar, și de producătoarea executivă și vedeta Natasha Lyonne. Actrița este nominalizată și la premiile Emmy 2023 la categoria cea mai bună actriță în rol principal – serial de comedie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton